نقش مطبوعات در حاکمیت فرهنگی و رسانه ای کشور برجسته است

اراک - ایرنا - مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: نقش مطبوعات در حاکمیت فرهنگی و رسانه ای کشور برجسته و بی بدیل است.

سینا دلشادی روز دوشنبه در نشست هم اندیشی با مدیران رسانه های‌محلی استان مرکزی ،افزود: با وجود اختلاف سلیقه، تمام توان را به کار می گیریم که مطالبات به حق رسانه ها را پیگیری کنیم و از مسیر عدالت نیز خارج نشویم، تا حتی الامکان نتایج مورد نظر حاصل شود و حق کسی تضییع نشود.

 وی تاکید کرد: چارچوب و خطوط قرمز این اداره کل، بر اساس قوانین بالادستی ترسیم شده و در آن چارچوب گام برداشته می‌شود و امید است با اقتداری که در فرهنگ و ارشاد اسلامی ایجاد شده این مهم به مطبوعات و رسانه های در استان تسری پیدا کند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی اظهار داشت: وامدار هیچ حزب و جناح سیاسی نیستیم و رفع مشکلات اصحاب فرهنگ و هنر این استان در اولویت اقدامات قرار دارد و انتظار می‌رود که مطبوعات و رسانه ها نیز در این راستا تعامل، انسجام و هم افزایی لازم را داشته باشند چرا که به واسطه تعامل سازنده، جایگاه رسانه و فرهنگ ارتقا می یابد.

دلشادی تصریح کرد: وظیفه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی بسترسازی لازم در راستای فعالیت های سازنده و بالنده رسانه ای و حمایت از حقوق به حق رسانه ها است و از سوی دیگر این مهم باید مدنظر باشد که رسانه‌ها نیز یکریگر را تخریب نکنند و به رقابت های ناسالم و مخرب ورود نکنند.

وی ادامه داد: در شرایط کنونی می‌طلبد رسانه‌ها تعامل و همکاری لازم را با دولت در راستای تامین منافع مردم داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی عنوان کرد: امید است رسانه ها و مطبوعات استان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی را محفل امید خود بدانند و بنده نیز به رسانه ها بسیار امید دارم چرا که هر رسانه ظرفیت مناسبی برای تعالی کشور و نظام جمهوری اسلامی است.

وی تصریح کرد: در تلاش هستیم بار بر زمین مانده از دولت های قبل را در حد توان برداریم و باید بر این امر واقف باشیم ریشه این مشکلات معلول چه تصمیماتی بوده تا تحلیل  مناسب تری از این مباحث داشته باشیم.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی بیان داشت: نماینده عالی دولت در استان نیز نقش سازنده رسانه ها را در رشد و تعالی جامعه موثر می‌دانند و به طور حتم با تعامل و هم افزایی تدابیر ویژه ای در راستای رفع مشکلات این حوزه اندیشیده می‌شود.

دلشادی گفت: هر میزان فضای مجازی توسعه یابد، نمی‌تواند جایگزین نشریات مکتوب و مطبوعات محلی شود چرا که نشریات مکتوب در ثبت وقایع و ماندگار کردن ارزش ها، جایگاه ویژه ای دارند.

وی خاطرنشان کرد:این نوع نگرش که مطبوعات و رسانه ها به عنوان تهدید مطرح هستند وجود ندارد بلکه رسانه ها یک ظرفیت هستند و هنر یک مدیر باید آن باشد که از این پتانسیل برای تعالی و رشد جامعه، همچنین خدمت صادقانه به مردم بهره گیری کند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی یادآور شد: انتظار می‌رود اصحاب رسانه صدای گویای مردم باشند و با نوشتار خود با رفتار مناسب در شان نظام جمهوری ، اتفافات خوبی برای مردم رقم بزنند.

دلشادی بیان کرد: نتایج این نشست هم اندیشی به معاونت مطبوعاتی وزارت متبوع ارسال می‌شود و در تلاش هستیم این نشست ها به صورت ماهانه برگزار شود تا علاوه بر پیگیری مباحث نشست قبل، مسائل جدیر نیز مطرح شود تا بتوان در راستای رشد و تعالی مطبوعات در چارچوب قانون ، گام های موثری برداریم.
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha