به گزارش ایرنا، «ابراهیم فراشیانی» روز یکشنبه در جلسه توجیحی مدیران مدارس متوسطه اول شهرستان ساوه گفت: مدیران باید نسبت به فرآیند هدایت تحصیلی و استفاده از ظرفیت مشاوران در این زمینه توجه جدی داشته باشند چراکه این مهم در استعدادیابی و توسعه کسب و کار در آینده موثر خواهد بود.
به گفته مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه، توزیع هدایت تحصیلی و کارنامه دانشآموزان باید به درستی انجام شود و علاوه بر استعدادیابی، علاقه فردی نیز مدنظر باشد.
فراشیانی بیان کرد: هدایت تحصیلی و انتخاب رشته پایه نهم از اهمیت بسیاری برخوردار است، دانش آموزان پایه نهم پر از انرژی، خلاقیت و استعدادهای نهفته هستند، باید هر کدام از آنها را با اهمیت دانست و دانش آموز را در پی کشف علایق و استعدادهایش در انتخاب صحیح یاری کرد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه عنوان کرد: انتخاب حق دانشآموز است، والدین اجازه دهند فرزند با تحلیل و رغبت خود انتخاب رشته کند، در نهایت کسی که باید انتخاب رشته کند خود دانشآموز است، خانواده، معلم، مشاور و والدین همه نقش کمک کننده به دانشآموز را دارند و برای انتخاب بهتر او را یاری میکنند، وقتی والدین اجازه انتخاب رشته را به خود دانشآموز بدهند او هم میتواند مسئولیت انتخاب خود را بر عهده بگیرد.
وی بیان کرد: براساس قانون، ثبت نام دانشآموزان مقطع متوسطه اول نباید خارج از سهمیه و کروکی انجام شود اما درخصوص ثبت نام خارج از کروکی، اگر محل کار والدین نزدیک مدرسه باشد با ارائه گواهی اشتغال به کار می توانند دانش آموز خود را در مدرسه مورد نظر ثبت نام کنند.
فراشیانی ادامه داد: با توجه به ثبت نام برخی دانشآموزان خارج از کروکی مدیران مدارس میتوانند با شرکتهای حملونقل از جمله شرکتهای شهرداری هماهنگ کرده و نسبت به انعقاد قرارداد اقدام کنند.
نظر شما