به گزارش ایرنا سعید طالبی پور روز سه شنبه افزود: حجم گردشگران در تعطیلاتی مانند نوروز، عید سعید فطر یا تعطیلات پایان هفته به نحو چشمگیری افزایش می یابد.
وی عنوان کرد: به عنوان نمونه در تعطیلات نوروز امسال نزدیک به یک میلیون گردشگر از جاذبه های گردشگری این استان دیدن کردند که ۳۵۰ هزار نفر آنان در منطقه اقامت داشتند.
طالبی پور بیان کرد: در تعطیلات نوروزی امسال پس از ۲سال از شیوع بیماری کرونا و کمبودهای زیرساختی ، نزدیک به یک میلیون نفر از جاذبههای گردشگری طبیعی، تاریخی و مذهبی استان بازدید کردند.
وی ادامه داد: بررسی آمارهای روزانه گردشگران نشان داد که نزدیک به ۳۵۰ هزار نفر از گردشگران تا پایان سیزدهم فروردین ماه چند روز در استان اقامت گزیدند که پس از گذشت دوسال از بیماری کرونا امیدوار کننده بود.
طالبی پور افزود: آبشار یاسوج، بی بی حکیمه خاتون، شلالدون ،چشمه بلقیس، کریک،تنگ سولک بهمئی، دشتک دیل در تعطیلات نوروزی امسال با بیشترین استقبال مسافر مواجه شدند.
وی در ادامه تصریح کرد که در سال های اخیر در زمینه معرفی استان کهگیلویه و بویراحمد و جاذبه ها و مناطق گردشگری آن اقدام های خوبی انجام شده اما برای معرفی کامل استان راه درازی در پیش است.
کهگیلویه و بویراحمد با بیش از ۱۶ هزار کیلومتر مربع مساحت و ۷۲۶ هزار نفر جمعیت در جنوب غربی ایران و در میان استان های فارس، خوزستان،چهارمحال بختیاری و اصفهان قرار گرفته است.
شرایط اقلیمی و جغرافیایی این استان را از جاذبه های طبیعی منحصر بفردی بخصوص در فصول بهار و تابستان برخوردار کرده که در صورت ایجاد زیرساخت های لازم و رفع برخی کاستی ها می توان به عنوان محور گردشگری نقش مهمی را در آبادانی منطقه ایفا کند.
کارشناسان امور اقتصادی از حوزه گردشگری به عنوان سومین ظرفیت اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد یاد می کنند که در این صنعت تعامل همه دستگاه های اجرایی می تواند به کاهش مشکلات این بخش کمک شایانی کند.در صورتی که دستگاه های اجرایی در کنار میراث فرهنگی قرار بگیرند می توان با شکوفایی بخش گردشگری از سومین ظرفیت اشتغالزای استان بهره بیشتری برد.
بهسازی راه های دسترسی مناسب در برخی جاذبه های شاخص مانند کوه گل در سی سخت، رود رونه باشت، دشتک دیل و آبشار کمردوغ از مهمترین نیازهایی است که به رونق بیشتر گردشگری استان کمک می کند.
کهگیلویه و بویراحمد سالیانه پذیرای سه میلیون نفر گردشگر است و به دلیل اقلیم چهار فصل، جاذبه های بکر طبیعی، بناهای تاریخی به جا مانده از روزگاران ایران باستان و بقاع متبرکه شاخص چون بارگاه بی بی حکیمه (س) خواهر امام رضا (ع) از مقاصد گردشگری پرطرفدار جنوب کشور محسوب می شود.
قرار داشتن شمار زیادی از این جاذبه ها در مناطق روستایی و ضعف زیرساخت هایی چون راه ارتباطی ، اینترنت و روشنایی باعث شده حوزه گردشگری این استان آنچنان که باید نه برای اهالی درآمدزا باشد و نه گردشگران بتوانند سفر کم دردسری داشته باشند .
وجود ۲۸۰ جاذبه گردشگری طبیعی از چشمه میشی، تپه ماهورهای شلالدون، سواحل سدکوثر، آبشار یاسوج، باغ چشمه بلقیس در کنار آرامش وصف ناشدنی محیط روستاهایی چون کریک و کلگه امیرشیخی کهگیلویه و بویراحمد را در روزهای تعطیل به یکی از شلوغ ترین مناطق گردشگری کشور تبدیل می کند . جا دارد مسوولان با ایجاد امکانات مورد نیاز زمینه را برای رونق بیشتر این صنعت پرسود فراهم کنند.
نظر شما