به گزارش روز یکشنبه ایرنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی «محمد محسنی» ، افزود: کسب این موفقیت در راستای توسعه زیرساختها و سامانههای هوشمند جادهای از جمله ارتقای دوربینهای ثبت تخلفات سرعت و محاسبه میانگین سرعت خودروهای عبوری از جادههای استان و افزایش تعداد دوربینهای نظارت تصویری برای پایش برخط وضعیت ترافیکی و جوی راهها انجام شده است.
وی ادامه داد: نگهداری و توسعه این سامانه در راستای اهداف سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین با بهرهگیری از ظرفیت نیروهای متخصص بومی و استفاده از ظرفیت شرکتهای دانش بنیان استان در دستور کار قرار دارد.
معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان مرکزی خاطرنشان کرد: ۲۷ دوربین نظارت تصویری برخط اکنون در جادههای این استان فعال است و جادههای استان به صورت شبانهروزی برای خدمت رسانی در کوتاهترین زمان به کاربران جادهای توسط اپراتورهای مرکز مدیریت راههای این اداره مورد رصد و پایش قرار دارد.
محسنی افزود: پیش بینی میشود با فعال سازی ۲۴ دستگاه دوربین ثبت تخلف در شبکه راههای استان مرکزی تعداد این دوربینها به ۷۲ دستگاه افزایش یابد.
وی یادآور شد: بر اساس پیش بینیهای انجام شده برای توسعه سامانههای هوشمند جادهای استان، بهرهبرداری از ۱۴ دوربین ثبت تخلف دیگر نیز به شبکه سامانههای هوشمند مدیریت راههای استان مرکزی در دستور کار قرار دارد.
۶ هزار و ۴۰۰ کیلومتر انواع آزاد راه، راه اصلی و راه روستایی در استان مرکزی وجود دارد که چهار هزار کیلومتر آن را راه های روستایی تشکیل داده است.
روزانه حدود ۶۴۰ هزار وسیله نقلیه از مسیرهای جاده ای استان مرکزی تردد می کنند.
نظر شما