علیرضا میربهاء الدین روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: با توجه به شیوع کرونا و نیاز مستمر مراکز درمانی به فرآوردههای خونی اعضای داوطلب جمعیت هلال احمر استان پارسال با هدف تامین خون سالم برای بیماران و در قالب طرح حمایت ماندگار بیشاز یکهزارو و ۸۱۸ نفر از داوطلبان در سنت حسنه اهدای خون شرکت کردند.
وی خاطرنشان کرد: این طرح با هدف ترویج و گسترش فرهنگ نوعدوستی و فعالیتهای بشردوستانه و همچنین گسترش امر خداپسندانه اهدای خون برای نجات جان بیماران اجرا شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان با اشاره به اهداف انسان دوستانه هلال احمر ادامه داد: اجرای اینگونه طرحها از اولویتهای اصلی این جمعیت است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان با اشاره به اینکه سالانه دهها هزار واحد خون از سایر نقاط کشور وارد سیستان و بلوچستان میشود که هزینههای بالایی را در بر دارد گفت: هماینک بیشاز سه هزار بیمار تالاسمی در استان حضور دارند.
دکتر علی خواجه اظهارداشت: سازمان انتقال خون سیستان و بلوچستان با توجه به حجم بالای تصادفات جادهای و آمار بسیار بالای بیماران تالاسمی زحمات زیادی را برای رفع کمبود خون در استان میکشد که شایسته تقدیر است.
وی افزود: وجود زیرساختهای مطلوب در مراکز اهدای خون سیستان و بلوچستان باعث شده است تا خون اهدایی کاملاً ایمن و سالم تحویل مصرفکننده شود.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تصریح کرد: حمایت از سازمان انتقال خون از سیاستهای دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.
نظر شما