دکتر محمد علی زنگنه اسدی روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: یکی از الزامات تولید دانشبنیان و اشتغال آفرین، حمایت و توسعه شرکتهای فناور و دانشبنیان و تجاریسازی فناوری های تولید شده اعضای هیات علمی است.
وی اظهار داشت: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه حکیم سبزواری از قطبهای اقتصاد دانش بنیان منطقه است که در این مرکز پنج شرکت فعال دارای محصول دانشبنیان بوده و سایر شرکتهای مستقر در این مرکز، تولیدکننده فناوریهای مختلفی در حوزه مهندسی برق، کامپیوتر و کشاورزی هستند.
رییس دانشگاه حکیم سبزواری گفت: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه با ارایه خدمات استقرار، خدمات مشاوره و کمکهای مالی و تسهیلات بانکی زمینه را برای رشد ایدههای فناورانه هموار نموده است.
دکتر زنگنه اسدی افزود: راهندازی پردیس علم و فناوری دانشگاه از اهداف مهم دانشگاه حکیم سبزواری برای تحقق شعار سال ۱۴۰۱ است.
وی تصریح کرد: از دیگر برنامه های دانشگاه حکیم سبزواری در راستای تحقق شعار سال آموزش مبتنی بر کارآفرینی و مهارت افزایی و نیز برگزاری دورههای مکمل مهارت افزایی، رویدادهای فناوری مختلف و راهاندازی مراکز نوآوری شرکتی است.
دکتر زنگنه اسدی افزود: مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه نیز فعالیتهای مختلفی را در دست اجرا دارد که توسعه طرحهای پژوهشی ارتباط با جامعه و صنعت یکی از آن موارد است که علاوه بر رفع نیازهای جامعه، مقدمه خوبی برای توانمندسازی دانشجویان و ورود آنها به محیط کار خواهد بود.
دانشگاه حکیم سبزواری جزء ۲۲ دانشگاه محور در کشور است که با حدود ۹ هزار دانشجو دارای ۳۳ گروه آموزشی، ۱۳۹ کد رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی تا دکتری و ۱۰ دانشکده است.
نظر شما