شهرستان بروجن در تامین آب پایدار برای بخش‌های مختلف مشکل دارد

شهرکرد- ایرنا- نماینده مردم شهرستان بروجن در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خشکسالی‌های افزون‌بر ۱۲ سال گذشته در چهارمحال و بختیاری و کاهش شدید منابع آب استان گفت: هم‌اکنون این شهرستان در تامین آب پایدار برای بخش‌های مختلف آشامیدنی، کشاورزی و صنعت با مشکل مواجه است.

حجت‌الاسلام امیرقلی جعفری روز شنبه در نشست بررسی مسائل و مشکلات شهرستان بروجن در حوزه وزارت نیرو با حضور مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای چهارمحال و بختیاری و مشاوران طرح انتقال آب بن به بروجن تاکید کرد: برای رفع مشکلات آب در این شهرستان به‌ویژه آب آشامیدنی مورد نیاز افزون‌بر ۴۶۰ هزار نفر برابر نیمی از جمعیت چهارمحال و بختیاری، باید روند تکمیل و بهره‌برداری از طرح انتقال آب بن به بروجن تسریع شود.

وی افزود: با تکمیل و بهره‌برداری از طرح انتقال آب بن به بروجن مشکل آب آشامیدنی در شهرهای بروجن، فرادنبه و سفیددشت رفع می‌شود اما شهر نقنه و بخش‌های گندمان و بلداجی همچنان با مشکل تامین آب آشامیدنی مواجه هستند.

جعفری به عقب‌ماندگی‌های شهرستان بروجن در بخش تامین آب پایدار اشاره و تصریح کرد: طرح‌های کوتاه‌مدت و بلندمدتی برای جبران این عقب‌ماندگی‌ها ارائه و بررسی شده و امید است با اجرای این برنامه‌ها در آینده بتوان مشکل آب آشامیدنی در این شهرستان را رفع کرد.

وی یادآور شد: امیدواریم دولت سیزدهم بتواند زمینه اجرا و عملیاتی شدن طرح‌های مرتبط با رفع مشکل آب بخش‌های مختلف با اولویت امین آب آشامیدنی مردم را فراهم کند.

نماینده مردم شهرستان روجن در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: هم‌اکنون افزون‌بر ۴۶۰ هزار نفر برابر نیمی از جمعیت چهارمحال و بختیاری در شهرستان‌های مختلف استان با مشکل آب آشامیدنی مواجه هستند.

وی گفت: به‌همین منظور تسریع در روند تکمیل و بهره‌برداری از طرح انتقال آب بن به بروجن ضروری و برای مردم این استان حیاتی است.

جعفری تاکید کرد: البته باید برای رفع مشکل آب آشامیدنی اهالی شهرها و روستاهایی که در مسیر بن به بروجن نیستند، از روش‌های دیگر و با اجرای طرح‌های مختلف اقدام شود.

فرماندار بروجن نیز گفت: در ۲ سال گذشته پنج حلقه چاه برای تامین آب آشامیدنی مردم در این شهرستان حفر شده و هم‌اکنون تعدادی مجوز حفر چاه جدید هم موجود است.

مسعود ملکی به تخلیه آبخوان حوضه شهرستان بروجن و مشکل جدی به‌منظور تامین آب آشامیدنی مردم اشاره و تصریح کرد: هم‌اکنون میزان تولید با مصرف آب در این شهرستان بروجن برابر است و در صورت بروز اشکال در یکی از چاه‌های آب، مجبور به تامین آب مورد نیاز مردم مرکز شهرستان ازطریق سیار و با تانکر هستیم.

وی با اشاره به مشکل تامین آب آشامیدنی ساکنان بسیاری شهرها و روستاهای شهرستان بروجن در شرایط کنونی یاداور شد: البته آب آشامیدنی این شهرستان مشکل بهداشتی ندارد اما با استانداردها فاصله دارد.

ملکی ضمن تشکر از فعالیت‌های شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری در شهرستان بروجن اظهار داشت: تکمیل شبکه جمع‌آوری فاضلاب در شهرهای گندمان و بلداجی و روستای آورگان و همچنین اقدام لازم برای به نتیجه رسیدن شبکه جمع‌آوری فاضلاب شهرهای سفیددشت و فرادنبه ضروری است.

وی افزود: رفع کامل مشکلات آب آشامیدنی شهرستان بروجن به تکمیل و بهره‌برداری از طرح انتقال آب بن به بروجن نیاز دارد.

به گزارش ایرنا، طرح انتقال آب بن به بروجن، آب را برای مصرف آشامیدنی از بن به سمت بروجن و نقنه انتقال می‌دهد و با بهره‌برداری از آن مشکل آب آشامیدنی اهالی ۱۱ شهر و ۱۳ روستای چهارمحال و بختیاری با جمعیتی افزون‌بر ۴۶۰ هزار نفر برابر نیمی از جمعیت استان رفع می‌شود.

بروجن در ۶۰ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha