مشکلات صاحبان کسب و کارهای راکد در اصفهان برطرف شود

اصفهان-ایرنا- معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: توجه به کارگاه ها و کسب و کارهای نیمه تمام یا راکد و تلاش برای راه اندازی آنها، میان بر رونق اقتصادی در شرایط فعلی کشور است.

به گزارش ایرنا ؛ حسن قاضی عسگر، شامگاه پنجشنبه در جلسه شورای سرمایه گذاری فریدن در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان، افزود:  در استان اصفهان هزار و ۱۷۷ طرح راکد از ابتدای امسال وجود داشت که با پیگیری های انجام شده تعداد آن به زیر ۳۰۰ واحد کاهش یافت.

وی افزود: به طور کلی ۴ هزار طرح نیمه تمام در استان داریم که بیشتر آنها نزدیک به ۶۰ درصد پیشرفت داشته اند.

معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: فریدن ظرفیت های بیشماری برای بهره وری اقتصادی دارد و این منطقه می تواند با استقرار صنایع سبز و کم آب بر  به شهرستان دانش بنیان  تبدیل شود.

وی افزود: در راستای رونق اقتصادی نگرش مسئولان بومی باید توسعه پایدار و مبتنی بر آینده نگری و اولویت بندی طرح ها باشد.

به گفته وی تحریم ها نشان داد تنها تکیه بر درآمدهای نفتی کافی نیست بلکه به  اقتصاد بدون نفت نیاز داریم  از این رو باید به ظرفیت ها و فرصت های این حوزه بیشتر توجه شود.

قاضی عسگر افزود: جهش اقتصادی باید بر مبنای ظرفیت های بومی باشد و در این زمینه توسعه آموزش های مهارتی و علمی کاربردی نیاز است.

وی اضافه کرد: به دلیل شرایط اقتصادی توجه به کیفیت و هزینه کرد طرح ها ضروری است.

فرماندار فریدن، مشکل در واگذاری زمین به سرمایه گذار و برخی تصمیمات متضاد را از موانع مهم رونق تولید و اشتغال در شهرستان برشمرد و افزود: به طور معمول دیدگاه مدیران بالادستی این است که صنایع آلاینده در منطقه مستقر نشود این در حالیست که حتی برای راه اندازی صنایع پاک و فعالیت های متناسب با آن نیز آنطور که باید مساعدت نمی شود.

سید تقی معین الدینی افزود: گاهی با وجود اراده، انگیزه و پیگیری هایی مستمری که  برای استقرار واحدهای تولیدی  انجام می شود به دلیل محدودیت برخی قوانین و پیچیدگی دستورالعمل ها مجبوریم از فرصت باروری پتانسیل های منطقه به خاطر منافع شهرها و استان های همجوار عقب نشینی کنیم و این عادلانه نیست.

وی به توجه دولت به مقوله  تولید و سرمایه گذاری برغم تنگناهای اقتصادی و تحریم اشاره و بیان کرد: موانع ایجاد اشتغال در کشور به دلیل مشکلات ساختاری و اداری در شهرستان فریدن نمودی دوچندان داشته از این رو این منطقه نیازمند توجه خاص مسئولان بالادستی در حوزه اشتغال است.

معین الدینی افزود: با توجه به گرایش بیشتر افراد جویای کار و روحیه اقتصادی مردم شهرستان علاوه بر پیگیری ایجاد صنایع و کارآفرینی های بزرگ، برنامه ریزی و ریل گذاری برای  راه اندازی کارگاههای خرد و کوچک  نیز مورد توجه ویژه است گرچه تسهیلات اندکی به این بخش ها اختصاص می یابد.

معین الدینی به افتتاح اخیر کارگاه گلیم و جاجیم بافی در روستای دهق فریدن اشاره و بیان کرد: توسعه اشتغال بر اساس ظرفیت های بومی علاوه بر رونق اقتصادی توسعه فرهنگی منطقه را نیز به دنبال خواهد داشت.

فرماندار فریدن گازرسانی به واحدهای تولیدی و تکمیل شهرک گلخانه فریدن را ۲ اقدام شاخص برای جهش تولید، تسهیل  سرمایه گذاری و رونق اشتغال در این شهرستان برشمرد.

وی افزود: با وجود تنگناهای اقتصادی در همین ۲ سال اخیر نه تنها تزریق بودجه به دهیاری ها کاهش پیدا نکرد بلکه افزایش قابل توجه داشتیم، در بخش کشاورزی نیز با اعتبارات تزریقی از سوی دولت، از امهال تسهیلات قبلی حمایت شد.

به گزارش ایرنا، در این جلسه ارتقای وضعیت شهرک گلخانه مبتنی بر سود سرمایه گذار و متقاضیان، مشکلات مالی شرکت های تعاونی، تغییر الگوی کشت و اجرای کشاورزی بر اساس ارزش افزوده، بررسی چالش های استقرار شهرک استخراج ارز دیجیتال و بررسی دلایل رکود کارخانه آرد گندم و چگونگی از سرگیری فعالیت آن، از جمله طرح هایی بود که سرمایه گذاران و مدیران مرتبط پیشنهاد ها و ایده های خود را درباره آنها مطرح کردند.

۴۶طرح عمرانی اقتصادی روز پنجشنبه با حضور شماری از مسئولان استانی و محلی با اعتبار ۶۵ میلیارد تومان در شهرستان فریدن به بهره برداری رسید. "سید حسین قاضی عسگر"معاون امور اقتصادی استانداری اصفهان برای افتتاح این طرح ها به فریدن سفر کرد.

بهره برداری از ساختمان پایگاه امداد و نجات بین شهری شهر دامنه با مساحت عرصه ۶ هزار متر مربع و اعیان ۷۶۰ متر مربع و هزینه  ۲۰ میلیارد ریال، گلخانه هنرستان سروش در مساحت ۱۸۰۰ متر مربع با سیستم آبیاری مه پاش و از محل درآمدهای اختصاصی این مرکز، ۲ طرح توسعه دامداری ۸۳۰راسی شرکت احرار سپاهان(متعلق به آزادگان استان اصفهان) در مساحت ۶ هزار مترمربع با هزینه ۷۰ میلیارد ریال، فاز دوم واحد پرورش بوقلمون مولد با ظرفیت ۸ هزار ۸۰۰ قطعه و سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد تومان بخش خصوصی و اشتغالزایی ۲۵ نفر، واحد پرورش بوقلمون گوشتی با ظرفیت ۵ هزار قطعه و سرمایه گذاری سه میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از سوی بخش خصوصی  و اشتغالزایی پنج نفراز جمله این طرح ها بود.

اصلاح شبکه آب بطول ۱۵ کیلومتر در سطح روستاهای شهرستان و ۵۰۰ فقره تعویض انشعاب با اعتبار افزون بر ۴۰ میلیارد ریال، اتمام عملیات ساخت مخزن هزار منر مکعبی شهر دامنه ، اتمام عملیات بارسازی مخزن روستای ازونبلاغ همچنین تکمیل دیوارکشی و فنس کشی و اجرای طرح آبرسانی به روستای نماگرد به طول یک کیلومتر و حذف آبرسانی سیار پس از چندین سال از طرح های آبفای شهرستان بود که افتتاح شد.کلنگ آغازعملیات احداث پاسگاه انتظامی روستای اسکندری فریدن نیز به زمین خورد.

عطر افشانی، غبارروبی و ادای احترام به شهدای شهر داران و دامنه از دیگر برنامه های معاون استاندار در فریدن بود.

فریدن با ۲ شهر، ۲۸ روستا و جمعیت افزون بر ۴۹ هزار نفر در ۱۴۰ کیلومتری غرب اصفهان واقع است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha