به گزارش خبرنگار ایرنا، شاهرخ یارویسی روز سه شنبه در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان کرمانشاه که در دفتر فرماندار برگزار شد، افزود: این خانواده از یک کشتارگاه غیرمجاز سطح شهر گوشت و دل و جگر خریداری کرده بودند و مرحله سرد گوشت (۲۴ بعد از ذبح باید گوشت در یخچال فریزر قرار گیرد تا بیماری احتمالی از بین برود) را رعایت نکردند و به همین دلیل مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو شدند.
وی در ادامه بیماری تب کریمه کنگو را در کشور رایج دانست و گفت: این بیماری خطرناک که با خونریزی داخلی و سطحی افراد را به کام مرگ میبرد از طریق گزش کنه یا له کردن آن، تماس مستقیم با خون و بافتهای دام آلوده حین ذبح و تماس مستقیم با خون و ترشحات بیمار بستری در بیمارستان منتقل میشود، بر همین اساس زمان تکه تکه کردن گوشت باید حتماً از دستکش استفاده کنیم.
یارویسی در ادامه گفت: حیوان مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو هیچ علائم بیماری ندارد و حتی زمان ذبح نیز مشخص نیست و تنها با آزمایش قابل تشخیص است بنابراین تنها راه پیشگیری، پیش سرد کردن گوشت ذبح شده است.
۳۲۰۹/۸۰۶۶