به گزارش ايرنا، اين جشنواره روز سه شنبه با هدف فرهنگ سازي و تشويق خانواده ها به پخت غذاهاي سنتي و آموزش آن به فرزندان و تشويق فرزندان به مصرف نكردن فست فودها برگزار شد.
يكصد نفر از مادران دانش آموزان در اين همايش شركت و به 20 نفر از برندگان اين جشنواره جوايزي اهدا شد.
پخت انواع آش محلي از جمله آش رشته، آش كارده، آش دوغ، انواع خورشت و سالاد و نان يوخه تركي در برنامه مادران سميرمي براي اين روز بود.
شهرستان يكصد هزار نفري سميرم با يكهزار و 329 فرهنگي و 10 هزار و 300 دانش آموز، 150 روستا و آبادي، چهار شهر و چهار بخش مركزي، وردشت، پادنا و دناكوه در 160 كيلومتري جنوب اصفهان قرار دارد.
7147/6027
سميرم، اصفهان- ايرنا- جشنواره پخت غذاهاي سنتي به مناسبت ششمين بسيج ملي تغذيه سالم در آموزشگاه هاشميه شهر سميرم با حضور مادران دانش آموزان برگزار شد.