استاندار: ۳۲هزار میلیارد ریال برای زیرساخت های راه و آب کهگیلویه و بویراحمد تصویب شد

یاسوج -ایرنا- استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۳۲هزار و ۴۰۰میلیارد ریال اعتبار از محل اوراق اسلامی برای تکمیل طرح های در دست ساخت حوزه های راه و آب در استان تصویب شده است.

اوراق خزانه اسلامی یا اخزا یکی از اوراق با درآمد ثابت است که توسط دولت منتشر می‌شود. این اوراق دارای بازده مشخص و ثابتی هستند تا سررسید. طبق مقررات سازمان بورس و اوراق بهادار، صندوق‌های با درآمد ثابت موظفند حداقل ۸۵ درصد از دارایی‌های خود را در اوراق با درآمد ثابت مانند

به گزارش ایرنا، یدالله رحمانی روز سه شنبه در نشست شورای اشتغال کهگیلویه و بویراحمد افزود: ۲۰هزار میلیارد ریال از این اعتبار به طرح های حوزه راه و ۱۲هزار و ۴۰۰میلیارد ریال از منابع مالی یاد شده هم در حوزه راه پیش بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه حوزه های آب و راه زیرساخت های مهم رونق تولید در کهگیلویه و بویراحمد هستند ابراز امیدواری کرد: جذب و تزریق این منابع مالی بتواند تحولی اثرگذار در اشتغال و سرمایه گذاری استان ایجاد کند.

ضرورت تنوع بخشی به تولید

استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین به ضرورت تنوع بخشی به تولید محصولات زراعی در استان اشاره کرد و افزود:تحقق هدف‌گذاری های انجام گرفته برای کشت محصولاتی مانند چغندرقند،کاملینا و دانه های روغنی مورد توجه بیشتری برای متولیان باشد.

وی همچنین به فاصله بین میزان تولید و خرید تضمینی گندم در کهگیلویه وبویراحمد اشاره کرد و افزود: عوامل این موضوع مهم آسیب شناسی شود.

استاندار کهگیلویه وبویراحمد عنوان کرد: درحالی که سال زراعی گذشته (مهر سال ۱۴۰۲تا مهر ماه ۱۴۰۳) بیش از ۲۰۰ هزار تن گندم آبی و دیم در استان تولید شد تنها ۹۰ هزار تن از این محصولات خرید تضمینی شده است.

رحمانی با یادآوری اهمیت محصول گندم در امنیت غذایی از جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد خواست تا برنامه ریزی بهتری برای بهره وری اصولی از محصولات تولیدی در استان صورت گیرد.

تاکید برشکوفایی ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی

رحمانی در بخش دیگری از سخنانش ظرفیت های گردشگری و صنایع دستی کهگیلویه و بویراحمد را یادآور شد و تاکید کرد: ایجاد بازارچه صنایع دستی در شهرهای بزرگ استان با جدیت بیشتری پیگیری شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد:بانک ها و وام های بانکی بازوان رونق تولید و اشتغال در استان های کمتر توسعه یافته هستند و نیاز است برای بهره برداری بهتر از این ظرفیت ها هم افزایی بین دستگاه ها ی اجرایی و بانک ها صورت گیرد.

وی با اشاره به اینکه از ۳۵طرح در حال ساخت بخش گردشگری کهگیلویه و بویراحمد پنج واحد خدماتی آن بیش از۸۰درصد پیشرفت فیزیکی دارد گفت:این طرح ها ۴۰۰تا ۵۰۰میلبارد ریال سرمایه گذاری نیاز دارد.

رحمانی از اداره کل میراث فرهنگی کهگیلویه و بویراحمد خواست تا با پیگیری اعتبار مورد نیاز این طرح ها برای تکمیل و بهره برداری از این زیرساخت ها اقدام های لازم صورت گیرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: رفع موانع تولید به ویژه برای صنایع تاثیرگذار روغن نباتی در استان مورد توجه بیشتری باشد.

ضرورت تلاش برای افزایش صادرات

رحمانی با یادآوری صادرات سالانه به ارزش ۳۰میلبون دلار در کهگیلویه وبویراحمد خاطرنشان کرد: می توان با برنامه ریزی بهتر زمینه افزایش صادرات در استان را فراهم کرد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: استان در زمینه معادن، صنایع دستی و گردشگری و همچنین کشاورزی ظرفیت های خفته زیادی برای صادرات دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha