به گزارش ایرنا از روابط عمومی ستاد مدیریت بحران، قطعی برق در ۲ هفته اخیر منجر به وقوع ۲۲۳ مورد گرفتاری افراد در آسانسور، اختلالات ترافیکی، خسارت به واحدهای دام و طیور، گلخانهها، مزارع پرورش ماهی، وسایل الکترونیکی و برقی منازل شد و آسیبهایی به واحدهای نانوایی و عرضه مواد غذایی وارد کرد.
به همین دلیل جلسهای اضطراری با حضور مدیرکل مدیریت بحران، نمایندگان شرکتهای برق، اتاق بازرگانی، شرکت شهرکهای صنعتی، سازمان جهاد کشاورزی، اتاق اصناف، پلیس راهور و تعدادی از صاحبان صنایع اصفهان به منظور بررسی ابعاد خسارات و تدوین برنامههای پیشگیرانه و رفع مشکلات برگزار شد.
در این نشست مقرر شد که در صورت ادامه ناترازی انرژی، هرگونه اعمال محدودیت جدید برق برای واحدهای تولیدی و صنعتی و شهرکهای صنعتی باید با هماهنگی صاحبان صنایع صورت پذیرد و دیسپچینگ برق کشوری و شرکت توانیر موظف شدند که برنامههای خود را پیش از اعمال محدودیت و قطعی برق در بخشهای تجاری، کشاورزی و خانگی به طور کامل اطلاع رسانی کنند.
همچنین وزارت نیرو موظف شد به منظور پیشگیری از وقوع حوادث قبل از قطعی برق ناشی از فیدرهای سریع القطع و رله فرکانسی، جداول قطع برق را با هماهنگی قبلی با مشترکان تنظیم کند.
پیش بینیها نشان میدهد که مناطق غربی و جنوبی استان اصفهان تا اواخر هفته با تثبیت دما و بارشهای پراکنده، شاهد ثبات دمایی، وزش تندباد و بارشهای پراکنده خواهند بود که امید است با کاهش تدریجی دما از شرایط ناترازی کنونی انرژی کاسته شود.
به گزارش ایرنا؛ افزایش بی سابقه دمای هوا در هفته های اخیر که به گفته مسوولان در ۵۰ سال اخیر در کشور و نیز استان اصفهان بی سابقه بود، افزایش مصرف و قطعی برق را به همراه داشت.
تابستان جاری میزان مصرف برق برای چند بار در کشور رکورد زد و به حدود ۸۰ هزار مگاوات در روز نیز رسید.
نظر شما