به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از روابط عمومی این شرکت، محمد خانی به اهمیت جمع آوری، تصفیه و دفع بهداشتی فاضلاب خانگی اشاره و اظهار کرد: ساخت ١٦ باب ایستگاه پمپاژ فاضلاب، ادامه عملیات اجرایی ساخت تصفیه خانه فاضلاب شهرهای اسکو، خسروشاه و فاز چهار مسکن مهر سهند، تکمیل و راه اندازی تصفیه خانه فاضلاب خوشه مهر، ساخت بخش ابنیه تصفیه خانه فاضلاب روستای بیرق، ساخت بیش از ٦٠ درصد بخش ابنیه مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب مرند، فعال کردن مجدد ساخت تصفیه خانه فاضلاب آذرشهر و پیشرفت ۷۰ درصدی آن و آغاز عملیات اجرایی ساخت تصفیه خانه فاضلاب شهرهای هریس و ملکان از جمله اقدامات انجام شده در این زمینه است.
خانی افزود: اخذ تسهیلات تکمیل مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب شهر تبریز به مبلغ ۲ هزار میلیارد ریال و پیگیری اقدامات برای بهره برداری از مرحله دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز، اخذ تسهیلات فرایند تکمیل و راه اندازی تاسیسات و تصفیه خانه فاضلاب شهر ملکان و آغاز عملیات اجرایی آن و مشارکت و انعقاد قرارداد با بخش خصوصی برای اختصاص پساب حاصل از تصفیه فاضلاب شهرهای اهر و مرند به صنایع بزرگ با هدف قطع نیاز آنها به آب گوارا و متعارف نیز از دیگر اقدامات در این بخش است.
۶۲ روستای محروم آذربایجان شرقی از آب شرب پایدار برخوردار شدند
خانی همچنین از اتمام عملیات آبرسانی به ۶۲ روستای محروم آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: در قالب توافقنامه سه جانبه بنیاد خیریه ابراهیمی و قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه و شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی عملیات آبرسانی به این روستاها که در شهرستان های میانه، هوراند، چاراویماق، اهر، ورزقان، کلیبر و بستان آباد واقع شدند تمام شده و ۱۶هزار و ۲۹۸ نفر در قالب چهار هزار و ۶۹۳ خانوار به آب شرب پایدار دسترسی یافتند.
وی افزود: این طرح شامل ۶۲ کیلومتر لوله خط انتقال آب و ساخت ۱۸ باب مخزن به حجم ۱۰ تا ۳۰ مترمکعب که توسط خیران آبرسان و با همکاری قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه، مشارکت اهالی و شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی به انجام رسید.
اجرای طرح های آبرسانی به هوراند ۶۵۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد
مدیرعامل آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: اجرای طرح آبرسانی به شهر هوراند و رفع تنش آبی این شهر ۶۵۰ میلیارد ریال نیاز دارد.
خانی با اشاره به اینکه ۱۰ لیتر در ثانیه پیش بینی کمبود آب در زمان پیک مصرف در این شهر است، اظهار کرد: از جمله اقداماتی که در جهت رفع مشکل کم آبی شهرستان هوراند باید انجام گیرد، اجرای ۲۰ کیلومتر خط انتقال آب، حفر و تجهیز سه حلقه چاه، ساخت مخزن یکهزار مترمکعبی و ساخت و تجهیز چهار باب ایستگاه پمپاژ است.
اجرای فاز دوم مجتمع آبرسانی ستارخان بیش از ۹۲ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی با بیان اینکه فاز دوم مجتمع آبرسانی ستارخان ۹۲ درصد پیشرفت دارد، گفت: هزینه صرف شده برای فاز دوم مجتمع ستارخان ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال است.
خانی اظهار کرد: فاز دوم مجتمع ستارخان شهرستان ورزقان شامل احداث تصفیه خانه آب شرب، خطوط انتقال، شبکه توزیع آب، ایستگاههای پمپاژ و حفر و تجهیز چاه است که منبع اصلی آب این طرح آبرسانی از سد حاجیلار چای تامین میشود.
وی ادامه داد: تصفیه خانه این مجتمع باظرفیت ۱۰۰ لیتر بر ثانیه تا ۱۵۰ لیتر بر ثانیه قابل افزایش بوده و برای تامین آب شرب تا ۲۵ سال آینده طراحی شده است.
خانی گفت: این مجتمع شامل خط انتقال به طول ١٦٣ کیلومتر و تعداد ٣٤ باب مخزن ذخیره است.
نظر شما