علیرضا جیلان روز شنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: در سفر اول آیتالله رئیسی به استان یک هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال و در سفر دوم نیز ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به این ادارهکل اختصاص یافت در حالی که پیش از اینکه اعتبار این ادارهکل سالانه ۴۵ میلیارد ریال بود.
وی ادامه داد: افزایش اعتبارات این ادارهکل، سبب شد تا طی ۲ سال اخیر بتوان برنامههای قابل توجهی در حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان اجرا شود و تاکید مدنظر آیتالله رئیسی مبنی بر اینکه چهارمحال و بختیاری ظرفیت تبدیل شدن به قطب گردشگری طبیعی کشور را دارد در مسیر اجرایی شدن قرار گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در سفر نخست آیتالله رئیسی به استان زمانی که با بالگرد به همراه استاندارد از نقاط دوردست استان دیدن میکرد تاکید داشت که این استان به قطب گردشگری کشور تبدیل شود که این تاییدیه انگیزه خوبی برای ما بود تا بتوان این مهم را در مرحله اجرا قرار دهیم.
جیلان با بیان اینکه وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری دولت آیتالله رئیسی نیز ۲ بار و معاونان وزیر نیز چهار بار به استان سفر کردند، گفت: در این سفرها ظرفیتهای استان در سه حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مورد توجه قرار گرفت.
وی تسهیلگری برای جذب سرمایهگذار بخش خصوصی را از دیگر خدمات و دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه گردشگری عنوان کرد و گفت: در طول ۲ سال اخیر موفق به انجام پنج دیدار مستقیم با شخص وزیر گردشگری شدیم که با تهیه و ارائه بستههای گردشگری استان مقدمات ارتباط با هلدینگهای بزرگ فراهم شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه آیتالله رئیسی نگاه ویژهای به صنایعدستی داشت و دستور داد که در تمامی شهرستانها بازارچههای صنایعدستی راهاندازی شود، اظهار داشت: پیرو این تکلیف بازارچههای صنایعدستی در استان شکل گرفته که نه تنها در معرفی این ظرفیت نقش مهمی دارد بلکه در رونق اشتغال و درآمدزایی برای فعالان این حوزه نیز موثر است.
جیلان تاکید کرد: در حوزه میراث فرهنگی نیز آیتالله رئیسی توجه ویژهای به حفظ میراث تمدنی استان و کشور داشت و برای این موضوع اعتبار ویژه در نظر گرفت.
به گزارش ایرنا، آیتالله سید ابراهیم رئیسی فقید در مدت ۳۳ ماه خدمت خود در جایگاه رییسجمهوری ۲ بار (۱۹ خرداد ۱۴۰۱ و ۲۵ آبان ۱۴۰۲ ) به چهارمحال و بختیاری سفر کرد.
بالگرد حامل آیتالله سید ابراهیم رئیسی خادمالرضا (ع) و هشتمین رئیسجمهوری اسلامی ایران عصر یکشنبه ۳۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۳ در مسیر بازگشت از مراسم افتتاح سد قیز قلعهسی به سمت شهر تبریز، در منطقه ورزقان استان آذربایجان شرقی دچار سانحه هوایی شد که در این حادثه رییسجمهور و همراهان، همزمان با شب ولادت امام رئوف علیابن موسیالرضا (ع) به مقام رفیع شهادت نایل شدند.
نظر شما