به گزارش ایرنا، حجت الاسلام محمد امیرابراهیمی روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه افزود: قانون شوراهای حل اختلاف دائمی است و شوراها به عنوان یک نهاد زیرمجموعه قوه قضاییه کار خود را در نظارت بر داوری و میانجیگری، صلح و سازش با قدرت ادامه خواهد داد.
وی بیان کرد: بحث داوری در کنار شورا را مطرح کردیم تا مردم اختلافات را به این سمت ببرند تا سریعتر و راحت تر کارشان انجام و با مراجعه به داوران مشکلشان حل شود. ضمن اینکه در حال حاضر ۵۴ داور حرفهای در استان کرمان داریم.
معاون توسعه حل اختلاف کرمان با اشاره به اینکه شوراهای صلحی را در این استان راهاندازی کردیم، ادامه داد: هم اکنون هزار و ۲۸۰ نفر عضو و دبیران این شوراها هستند.
وی خاطرنشان کرد: در طول فعالیت شوراهای حل اختلاف (بیش از ۱۹ سال) بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار پرونده به شوراها در استان کرمان وارد و همین تعداد نیز مختومه شده که ۴۴ درصد پروندهها معادل ۱۹ هزار و ۹۸۶ پرونده با صلح و سازش خاتمه یافته است.
گسترش صلح و سازش در جامعه
ابراهیمی بیان کرد: برای گسترش صلح و سازش در جامعه و رفع اختلافات به منظور زمینهسازی ظهور امام عصر (عج) تلاش می کنیم تا پنج سال آینده برای یک میلیون صلحیار در جامعه ابلاغ بزنیم زیرا با رواج صلح و سازش، جامعه روی آرامش میبیند.
وی بیان کرد: در کنار دادگاه صلح ۲ نفر از اعضای شوراهای حل اختلاف فعالیت خواهند داشت و پیشبینی میشود ماهیانه ۳۰۰ پرونده به هر شعبه صلحی ارجاع شود و در ادامه کار، شوراها رای جمع میشود و کار به سمت صلح و سازش میرود.
معاون توسعه حل اختلاف استان کرمان تاکید کرد: بعد از تصویب قانون شوراهای حل اختلاف و پیش بینی دادگاههای صلح، همه شوراهای حل اختلاف رایی خاتمه و صلاحیت به دادگاه صلح واگذار میشود.
استخدام کارکنان شوراهای حل اختلاف
وی بیان کرد: استخدام کارکنان شوراهای حل اختلاف دغدغه دیرینه ما بوده و با رایزنیهای صورت گرفته، آزمون استخدامی کشوری نیمه دوم امسال برگزار میشود و به یاری خدا در آزمون اول و دوم همه این افراد جذب خواهند شد و در جاهایی که مورد نیاز قوه قضاییه است، به کار گرفته میشوند.
ابراهیمی تصریح کرد: به مسائل کارگری و کارفرمایی، معاملات املاک و غیره ورود خواهیم کرد تا امور ساماندهی شود.
نظر شما