۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۵۹
کد خبر: 85463395
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند

۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۴:۵۹
کد خبر: 85463395
۴۳ روستای محروم خراسان رضوی از آب پایدار برخوردار شدند

مشهد- ایرنا- مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: ۴۳ روستای محروم در این استان از آب پایدار و بهداشتی در قالب طرح جهاد آبرسانی برخوردار شدند.

حسین امامی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طرحهای آبرسانی خراسان رضوی ویژه محرومیت زدایی در قالب جهاد آبرسانی به ۱۲۱ روستا از دی ماه ۱۴۰۰ با اعتبار پنج هزار و ۷۵۵ میلیارد ریال و جمعیت ۱۰۶ هزار و ۴۵۰ نفر با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) منعقد شده است.

وی اضافه کرد: هم اینک این طرحها از پیشرفت فیزیکی ۷۳ درصدی برخوردار است و تاکنون ۴۳ روستا از آب پایدار برخوردار شده اند.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: اجرای خط انتقال به طول ۲۶۶ کیلومتر، اجرای شبکه توزیع به طول ۱۸۱ کیلومتر، احداث مخازن به حجم ۱۰ هزار و ۳۶۰ متر مکعب و حفر ۳۱ حلقه چاه ماشینی و دستی از اقدامات انجام شده است.

به گفته وی، راه اندازی سه هزار و ۴۱۴ فقره انشعابات خانگی، احداث حوضچه های خطوط انتقال و شبکه های توزیع به تعداد ۴۸۵ باب، ۱۷ مورد حصارکشی و ایجاد ۱۴ باب اتاقک پمپاژ و کلرزنی از دیگر فعالیت های انجام شده در این زمینه است.

امامی افزود: امیدواریم روستاهای استان خراسان رضوی با تکمیل و بهره برداری از پروژه‌های در دست اقدام رفع تنش، از وضعیت پایدار آبی در سال جدید برخوردار شوند.

وی بیان کرد: برای تأمین پایدار آب شرب در سال جاری نیز پروژه هایی نظیر حفر، تجهیز، جابجایی و احیای ۴۴۷ حلقه چاه، اجرا و بازسازی ۹۱۱ کیلومتر خط انتقال، ساخت مخزن ذخیره به ظرفیت ۱۱۹ هزار و ۳۲۰ متر مکعب و احداث و بازسازی ۱۴ ایستگاه پمپاژ با پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۶۵ درصد در دست اجرا است.

مدیر عامل شرکت آبفا خراسان رضوی افزود: برای تکمیل این طرحها ۱۳ هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

هم اینک یک میلیون و ٣٣٠ هزار مشترک در بخش آب و ٢۴۵ هزار مشترک در بخش فاضلاب استان به جز شهر مشهد تحت پوشش این شرکت هستند.

سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شهرها و روستاهای خراسان رضوی به جز مشهد تحت پوشش شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی هستند.

به گزارش ایرنا، ٩٨ درصد پهنه شهرستان مشهد در وضعیت "خشکسالی شدید" و ۶٠ درصد از این مساحت در وضعیت "خشکسالی بسیار شدید" است.

هم اکنون از مجموع ۳۷ دشت استان خراسان رضوی، نیمی در شرایط ممنوعه بحرانی قرار دارد و وجود چاههای غیرمجاز و برداشت بی‌رویه از منابع آبهای زیرزمینی مهمترین علت بحرانی شدن وضعیت دشت‌های استان عنوان شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha