معاون جوانان وزارت ورزش: ۱۲ سال در نقطه کلیدی ساختن زندگی تاخیر داریم

تهران - ایرنا - معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه سن ورود به بازار کار در کشورهای پیشرفته ۱۸ تا ۲۰ سال و در ایران میانگین این سن ۳۰ سال است، گفت: ما ۱۲ سال در نقطه کلیدی شروع به ساختن زندگی یعنی اشتغال تاخیر داریم.

به گزارش ایرنا، سینا کلهر در دومین روز نشست تخصصی دبیران طرح وصال شیرین با بیان اینکه در موضوع ازدواج جوانان در خصوص مساله امکان ساخت زندگی جوان کمتر صحبت شده است، اظهار داشت: پیش از این در کشور ما جوان با دست خودش زندگی را می ساخت و فرصت، مهارت و امکان ساختن زندگی را هم داشت اما امروز این فرهنگ کم رنگ شده است.

کلهر ادامه داد: سن ورود به بازار کار در کشورهای پیشرفته ۱۸ تا ۲۰ سال است ولی در ایران میانگین این سن ۳۰ سال است؛ یعنی ما ۱۲ سال در نقطه کلیدی شروع به ساختن زندگی یعنی اشتغال تاخیر داریم. در حوزه ازدواج هم مانند همین اتفاق رقم خورده و سن ازدواج به تاخیر افتاده است.

وی با بیان این که ۱۲ سال از زندگی هر فرد در آموزش و پرورش می گذرد که باید افراد را برای زندگی شغلی و اقتصادی آماده سازد افزود: در موضوع فرصت ساختن زندگی در مرحله اول بحث فرهنگی و آماده کردن ذهن برای جوان، نوجوان و حتی کودکان در این حوزه مطرح است.

معاون امور جوانان با بیان این که فرهنگ حمایت افراطی برخی والدین از فرزندان فرهنگ غلطی است، اظهار داشت: فرهنگ آماده کردن همه چیز زندگی برای جوان فرهنگ غلطی است که باید اصلاح شود.

وی با بیان این که نکته کلیدی ما در حوزه ازدواج موضوع تسهیلگری است نه آماده کردن زندگی، افزود: باید به جوان فرصت دهیم که در موقعیت ساخت زندگی قرار بگیرد بنا بر این فرهنگ سازی و ترویج و تبلیغ ازدواج آسان باید مورد توجه جدی قرار بگیرد.

کلهر از پلکانی شدن وام ازدواج به عنوان یک ایده درست یاد کرد و گفت: باید با شیوه های مختلف از جوانانی که به موقع ازدواج می کنند حمایت کرد.

وی تصریح کرد: در طرح وصال شیرین هم باید به گونهای عمل کنیم که خدمات بیشتر و بهتری به جوانانی که به موقع ازدواج می کنند داشته باشیم و به عبارت دیگر رتبه بندی برای ارائه خدمات ایجاد کنیم که این خودش یک عنصر تشویقی خوبی برای به موقع ازدواج کردن خواهد بود.

معاون امور جوانان در ادامه با تشکر از زحمات فعالان حوزه ازدواج، اظهار داشت: در کار ازدواج باید انتفاع کنار گذاشته شود چون این کار را بی برکت می کند که خوشبختانه این جمع دوطلبانه و به خواست درونی خود در این حوزه فعالیت می کنند.

وی در ادامه به ایجاد تعادل بین بخش دولتی و خصوصی در حوزه ازدواج تاکید کرد و افزود: با تعامل و تعادل دو طرفه بین این بخش ها می توان کمک بزرگی به پیشبرد اهداف این طرح کرد.

کلهر با بیان اینکه زندگی کردن یکی از پیچیده ترین مهارت های حوزه اجتماعی است، افزود: همه انسان ها نیاز به آموزش و کسب این مهارت دارند.

وی به معرفی طرح وصال شیرین از هم اکنون توسط دبیران این طرح، تاکید کرد و افزود: باید یک پیوست رسانه ای قوی برای این طرح داشته باشیم اما جدای از آن نباید از گفت‌وگوی چهره به چهره برای معرفی این طرح غافل شد چون می‌تواند بهترین و بیشترین تاثیر را در تبلیغ و ترویج این طرح داشته باشد.

معاون امور جوانان با ابراز امیدواری از به ثمر رسیدن طرح وصال شیرین، امیدواریم با کمک شما و تسهیل‌گری دولت و بخش خصوصی بتوانیم ۲۰ تا ۲۵ درصد از هزینه‌های ازدواج جوانان را کاهش دهیم.

به گزارش ایرنا، طرح «وصال شیرین» با هدف ارزان کردن ازدواج از سوی وزارت ورزش و جوانان طراحی شده و قرار است در هفته ازدواج رونمایی شود؛ اول تا هفتم ذی الحجه (۳۰ خرداد ماه لغایت ۴ تیر ماه سال جاری) هفته ازدواج نامیده می شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha