تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود

زاهدان- ایرنا- استاندار سیستان وبلوچستان گفت: ضرورت دارد تا تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع‌دستی بین این استان با کشورهای همسایه تقویت شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد کرمی روز یکشنبه در جلسه با مدیرکل و معاونان اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: با هماهنگی های صورت گرفته در نوروز امسال، خوشبختانه این استان در سطح کشور خوش درخشید و عملکرد قابل قبولی از خود نشان داد که جای قدردانی دارد.

وی افزود: در ایام نوروز کمترین چالش و کمبود را شاهد بودیم و مسافران و گردشگران نوروزی سفر خوبی را تجربه کردند که این موضوع ثمره مهمان نوازی مردمان خوب و خونگرم این دیار و تعاملات و همکاری های صورت گرفته اعضای ستاد خدمات سفر سیستان و بلوچستان بود.

استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: این استان دارای ظرفیت‌های بسیار زیادی است و در زمینه گردشگری می‌تواند به رشد و توسعه آن کمک شایانی بکند و اگر گردشگری با چاشنی خلاقیت و نوآوری همراه شود تاثیر بیشتر و اثرگذاری دو چندانی خواهد داشت و باید در این بخش از همه ظرفیت ها بویژه ظرفیت نخبگانی، دانشجویی و دانش‌آموزان بهره کافی را برد.

ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان

وی تاکید کرد: گردشگری سیستان و بلوچستان با مشارکت مردم و همه گروه‌های مردمی در تحول و تغییر چهره استان بسیار موثر است و با ایجاد و فعال‌سازی تعاونی های تخصصی می‌توان مشارکت مردم را در این حوزه ها بیشتر کرد و از قدرت مردمی که قدرت بسیار ارزشمندی است به بهترین نحو استفاده کرد.

کرمی افزود: ارتباط با سایر کشورهای همسایه از جمله پاکستان، افغانستان و عمان باید جزو اولویت‌های اداره کل میراث فرهنگی در سیستان و بلوچستان باشد و با برگزاری نمایشگاه های مشترک صنایع‌دستی و گردشگری و تبادل فرهنگ‌ها برای تحکیم و تقویت این ارتباطات گام برداریم.

وی خاطرنشان کرد: همکاری و تعاملات با این کشورها باید روز به روز تقویت و افزایش یابد و آثار و صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان و سایر ظرفیت‌ها را از این طریق به کل دنیا معرفی کنیم چرا که معتقدیم تبادلات و ارتباطات فرهنگی در توسعه امنیت و اقتصاد بسیار موثر است.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: در انجام کارها و ماموریت ها با قوت و قدرت گام بردارید، صدور مجوزها سرعت یابد، همکاری های لازم با سرمایه گذاران بخش خصوصی به خوبی انجام گیرد و اگر در این مسیر موانعی وجود داشت اعلام کنید تا به صورت ویژه دستورات لازم برای حل موضوع و تسریع امور صادر شود و نباید بروکراسی های پیچیده اداری موجبات دلسردی مردم را فراهم کند.

وی ادامه داد: در سیستان و بلوچستان هر شهرستان یک ظرفیت و توانمندی خاص دارد که باید در همان بخش تقویت شود و مردم محور اصلی امور باشند و یکی از بهترین بخش ها نیز معرفی صنایع دستی که طبق گزارشات واصله در نوروز امسال فروش صنایع دستی رشد بسیار خوبی داشته است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha