به گزارش ایرنا، نصب بنرهای خیابانی تسلیت از نظر برخی جامعه شناسان و کارشناسان مسایل اجتماعی نیز امری مطرود است؛ آنان معتقدند که به نوعی این کار حتی باعث تشدید نگاه های طبقاتی در سطح جامعه می شود.
نصب بنر اموات که به نوعی فضا و زیبایی شهر را دستخوش تغییر قرار داده است در شهرهای مختلف کهگیلویه وبویراحمد یک چالش جدی است که به یک بدعت جدید تبدیل شده و بیشتر شهروندان نسبت به رواج این پدیده در سطح شهر معترض هستند.
هر چند که معترض شدن مردم با این بدعت به معنای مخالفت با همدردی با خانواده متوفی نیست ولی با توجه به مشکلات موجود این چالش نقش مهمی در افزایش افسردگی اجتماعی، آلودگی بصری،آسیبزدن به اموال عمومی، هزینههای گزاف و اشاعه فرهنگ غلط در سطح شهرها دارد.
گسترش این گونه بیلبوردها و بنرهای تسلیت در فضای عمومی شهر باعث مکدر شدن روحیه شهروندان و مشکلات روحی و روانی متعددی را برای اهالی و مسافران نیز ایجاد می کند.
خسرو دیدار شهردار دهدشت مرکز شهرستان ۱۳۲ هزار نفری کهگیلویه روز جمعه در جمع اصحاب رسانه در دهدشت اظهار داشت: با توجه به شکایات جمع زیادی از مردم به نصب بنرهای با ابعاد بزرگ و تعداد زیاد در سطح شهر دهدشت اطلاع رسانی ها در مورد فوت اموات تنها از طریق فضای مجازی، و نصب بنر در محل دفن اموات یا در کنار درب خانه صاحب عزا باشد.
وی بیان کرد: براساس مصوبه شورای فرهنگ عمومی نصب بنر اموات در سطح شهر و خیابان های اصلی ممنوع و فقط در ابعاد محدود در محل دفن اموات و درب منزل صاحبان مصیبت امکان نصب وجود دارد.
دیدار اضافه کرد: از اردیبهشت شهرداری دهدشت با همکاری نیروی انتظامی هر گونه بنر که خلاف قانون در ورودی های دهدشت نصب شود جمع آوری خواهد کرد.
شهردار دهدشت افزود: بر اساس قانون صنوف داربست فلزی در شهرستان کهگیلویه، اجازه نصب بنر بزرگ و کوچک اموات در سطح شهر، ورودی ها، چهار راهها و اماکن تردد عمومی شهر دهدشت را ندارند.
شهر دهدشت بیش از ۶۵ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما