ابرازامیدواری خزعلی برای گسترش روابط اقتصادی ایران و سیرالئون و تبادل تولیدات زنان دو کشور

نیویورک – ایرنا- «انسیه خزعلی» معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده در دیدار با وزیر امور جنسیت و کودکان سیرالئون ابراز امیدواری کرد: «روابط ایران و سیرالئون  بخصوص در زمینه اقتصادی در تبادل تولیدات زنان دو کشور در قالب بازارچه مجازی و حضوری گسترش یابد.»

به گزارش ایرنا، انسیه خزعلی، معاون رئیس جمهور اسلامی ایران در امور زنان و خانواده، در حاشیه نشست ۶۸ کمیسیون مقام زن در مقر سازمان ملل در نیویورک با خانم «ایساتا ماهوئی» وزیر امور جنسیت و کودکان سیرالئون، دیدار و گفتگو کرد.

خزعلی در ابتدای این دیدار به ابتکار عمل جمهوری اسلامی ایران در طرح ایده "زنان و مبارزه بافساد" جهت بهره‌برداری از کنشگری زنان برای مبارزه با اقسام فساد اداری و اخلاقی و نیز حمایت از آنان در مقابل آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد.

او همچنین ایده ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران در موضوع "جنبش جهانی تعهد به خانواده" را تبیین کرد و حفظ و تقویت خانواده را فطری دانست و گفت: باید زمینه را برای رشد یک خانواده طبیعی و پویا (پدر، مادر و فرزندان) آماده کنیم و از آسیب‌هایی که خانواده های غیرطبیعی به نسل آینده وارد می‌کند جلوگیری نماییم."

وی ادامه داد: ماه رمضان ماهی است برای رسیدگی به فقرا بوده و همانطور که مطلع هستید شرایط در غزه بسیار سخت است و ما مسئولیت داریم که با موضوع گرسنگی در غزه مبارزه کنیم.

خزعلی در خصوص «نسبت رژیم صهیونیستی با کمیسیون مقام زن» تصریح کرد: «کشوری که در حال قتل و غارت زنان است نمی‌تواند برای زنان تصمیم درستی بگیرد و حضور این کشور در کمیسیون مقام زن جای سوال دارد. امیدواریم همه کشورها با هم متحد شوند تا اقدامی علیه رژیم صهیونیستی صورت پذیرد.»

خزعلی برخی دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در موضوع زنان و خانواده را برشمرد و ابراز امیدواری کرد: روابط ایران و سیرالئون بخصوص در زمینه اقتصادی در تبادل تولیدات زنان دو کشور در قالب بازارچه مجازی و حضوری گسترش یابد.

خانم «ایساتا ماهوئی» وزیر امور جنسیت و کودکان سیرالئون نیز ابراز خرسندی از این دیدار گفت: مساله مبارزه با فساد بسیار مهم است و ما نیز معتقدیم زنان چه در کسب و کار و چه در زمینه‌های دیگر نسبت به مردان پاک دست تر می‌باشند.

او گفت: اولویت ما در تخصیص اعتبارات و تسهیلات خرد، زنان هستند چرا که از لحاظ مدیریت مالی بسیار دقیق عمل می‌کنند ولی گاهی زنان مورد سوء استفاده قرار می‌گیرند و تسهیلات خود را، عموما تحت زور و فشار، به مردان واگذار می‌کنند که این برای ما یک چالش محسوب می شود.

وزیر امور جنسیت و کودکان سیرالئون افزود: زنان از لحاظ مالی شفاف‌تر و پاسخگوتر هستند و باید راهکارهایی برای افزایش ظرفیت زنان و توانمندسازی آنها ایجاد شود.

این مقام سیرالئون اضافه کرد: تمایل داریم تا از تجربیات شما در زمینه مبارزه با فساد استفاده کنیم و آنها را در کشور خودمان بومی‌سازی کنیم تا بتوانیم زنانی را پرورش دهیم که در زمینه اقتصادی سالم و توانمند هستند.

او در خصوص مساله خانواده گفت: در کشور ما قانونی برای حمایت از خانواده های غیر طبیعی وجود ندارد، هرچند ما کشوری دین محور هستیم. رئیس جمهور ما فردی نوع دوست است و به مساله خانواده و زنان بسیار اهمیت می دهد و اقدامات اسرائیل علیه زنان و کودکان را محکوم کرده است.

خانم ماهوئی از گسترش همکاری با ایران استقبال و ابراز امیدواری کرد: کشورها با یکدیگر هماهنگ شده و اقدامی در خصوص پایان رنج مردم غزه صورت پذیرد.

ابرازامیدواری خزعلی برای گسترش روابط اقتصادی ایران و سیرالئون و تبادل تولیدات زنان دو کشور

معاون رئیس جمهور اسلامی ایران ایران در امور زنان و خانواده در صدر هیاتی رسمی برای شرکت در این نشست به نیویورک سفر کرده است. شصت و هشتمین نشست کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد روز دوشنبه به وقت محلی برابر با ۱۱ مارس ۲۰۲۴ (۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۲) با حضور ۱۰۱ هیات عالیرتبه از جمله هیات جمهوری اسلامی ایران در مقر سازمان ملل در نیویورک آغاز به کار کرد.

نشست شصت و هشتم کمیسیون مقام زن با موضوع اصلی «پرداختن به فقر و تقویت نهادها و تأمین مالی برای همه زنان و دختران» آغاز به کار کرده است. امسال ۱۰۱ هیات عالی‌رتبه از سراسر جهان در این نشست به بحث و تبادل نظر و گفت‌وگو پیرامون موضوعات اولویت‌دار زنان خواهند پرداخت.

در جهان امروز ۱۰.۳ درصد از زنان در فقر شدید زندگی می کنند و فقیرتر از مردان هستند. سازمان ملل متحد پیش بینی می کند برای پایان دادن به این فقر تا انتهای دهه پیش رو، پیشرفتی ۲۶ برابر سریعتر به سمت پایان دادن به فقر لازم است.

همچنین داده های ۴۸ اقتصاد در حال توسعه نشان می دهد که برای دستیابی به توانمندسازی زنان و پایان دادن به فقر و گرسنگی بیش از ۱۰۰ میلیون دختر و زن در جهان، به سرمایه ای بالغ بر ۳۶۰ میلیارد دلار اضافی در سال نیاز است.

دستور رسمی نشست شصت و هشتم کیمسیون مقام زن سازمان ملل در حالی به فقر و محرومیت زدایی توجه دارد که جامعه جهانی، امروز شاهد رخدادهایی تاسف باری از گرسنگی کودکان و فقیرتر شدن لحظه به لحظه زنان در فلسطین به دلیل جنگ اسرائیل است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha