۱۵ اسفند ۱۴۰۲، ۱۴:۴۸
کد خبر: 85409017
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان نیازمند برنامه‌ریزی است

اراک- ایرنا- رییس سازمان امور اجتماعی کشور گفت: تهاجمات اجتماعی و فرهنگی دشمنان لحظه‌ای متوقف نمی‌شود و برای مقابله آن باید برنامه‌ریزی و استراتژی روشنی تدوین شود.

به گزارش ایرنا، «محمد عباسی» روز سه‌شنبه در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی با محوریت زنان و خانواده، بیان کرد: دشمن از تمامی راهکارهای ممکن برای ضربه زدن به ایران اسلامی استفاده کرده است و تاکنون نتوانسته موفق شود.

وی ادامه داد: دشمن ۴۵ سال انواع فتنه‌ها و تحریم‌ها را علیه ایران اسلامی به کار گرفت اما ملت ایران باوجود سختی‌ها مقاومت خوبی از خود نشان دادند و در این عرصه دشمن با شکست مواجه شد.

رییس سازمان امور اجتماعی کشور افزود: باتوجه به این شکست‌ها مقوله اجتماعی و فرهنگی مد نظر دشمن قرار گرفت و جنگ را از این طریق ادامه داد.

عباسی اظهار کرد: باتوجه به اینکه دشمنان ابزار هنری خلاق، انواع فیلم‌های تولید هالیوود و ماهواره را در اختیار دارد تاحدودی توانست به نسل جدید نفوذ پیدا کند.

وی عنوان کرد: آثار تولید شده توسط غرب جامعه خودشان را هم تحت تاثیر قرار داده است و بسیاری از مسائل مربوط به تزلزل بنیاد خانواده از جمله ترویج ازدواج‌های عجیب در این کشورها رواج یافته و به هنجار تبدیل شده و در مجموع جوامع خودشان هم از این هجمه‌ها مصون نمانده است.

رییس سازمان امور اجتماعی کشور تاکید کرد: در مقابل این هجمه‌ها و در امان ماندن نسل جدید از القای تفکرات نامناسب باید عزم همه دستگاه‌ها و گروه‌های مردمی تجمیع و با جلسه‌های مستمر و فوری برنامه‌های کارشناسی و کاربردی تعریف شود.

عباسی ادامه داد: نیاز است تعداد جلسه‌های کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان‌ها بیشتر و در کنار مواردی از جمله ایجاد مراکز ترک اعتیاد راهکارهای موثر در بخش مقابله و حفاظت از نسل جدید تعریف شود.

وی خاطر نشان کرد: نباید فراموش کرد که دشمن بدون توقف در حال آماده‌سازی خوراک فکری مسموم برای نسل جوان ایران اسلامی است، بنابراین برای خنثی‌سازی این توطئه دشمنان باید استراتژی کارآمد و روشنی تدوین شود.

استان مرکزی نیاز به تقویت نظام هویتی دارد

به گزارش ایرنا، استاندار مرکزی نیز گفت: نظام هویتی استان مرکزی نیاز به تقویت دارد، متاسفانه در سال‌های گذشته در این خصوص اقدام مناسبی انجام نشده است.

«فرزاد مخلص‌الائمه» بیان کرد: استان مرکزی ظرفیت‌های فرهنگی قابل توجهی دارد که تاکنون به درستی مورد استفاده قرار نگرفته است و این ظرفیت‌ها باید به درستی به نسل جدید معرفی شود.

وی خاطر نشان کرد: جشنواره‌ها و برنامه‌های متعددی در سطح استانی و ملی برای معرفی شخصیت‌های مختلف استان مرکزی و ایجاد نظام هویتی انجام شده است که باید تداوم داشته باشد.

استاندار مرکزی عنوان کرد: کربلایی کاظم ساروقی شخصیت برجسته‌ای است و ساورق به لحاظ روایت حضور امام زمان(عج) در این روستا در جایگاهی مانند جمکران است اما تاکنون حتی اقدامی در جهت معرفی این روستای تاریخی و ظرفیت‌های فرهنگی آن صورت نگرفته است.

نداشتن مهارت دلیل اغلب طلاق‌ها

به گزارش ایرنا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی نیز گفت: یکی از اهداف تعیین شده در بخش اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی اجرای برنامه‌های پیشگیری از طلاق است و در این راستا ۱۱ مرکز مشاوره دادگاه خانواده در استان فعال شده است.

«محسن خیرمند» بیان کرد: تا قبل از سال ۱۳۹۹ تمام موارد طلاق به مرکز مشاوره ارجاع می‌شد و بعد از ابلاغ بخش‌نامه این موضوع ابطال و از سال ۱۳۹۹ فقط طلاق‌های توافقی ارجاع داده می‌شود.

وی ادامه داد: در ۹ ماهه سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۹۳ مورد طلاق به مرکز مشاوره ارجاع و سال جاری ۵۲۷ مورد ارجاع شده که تنها مربوط به موارد توافقی است و امکان ارجاع سایر موارد نیست.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی عنوان کرد: برای بررسی تاثیر مشاوره در سازش و امتناع از طلاق موارد ارجاعی سال ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ بررسی شد که ۷۲ درصد از موارد ارجاع داده شده که شامل تمامی موارد طلاق بود سازش پایدار داشتند که این اثرگذاری مشاوره را نشان می‌دهد.

خیرمند تاکید کرد: باتوجه به این اثرگذاری نیاز است در خصوص موارد ارجاع تجدید نظر و تمامی موارد طلاق به مرکز مشاوره ارجاع داده شود.

وی همچنین در خصوص علت طلاق در استان مرکزی نیز گفت: ۴۷ درصد طلاق‌ها به دلیل عدم مهارت رفتاری و ۱۳ درصد به دلیل عدم مهارت زناشویی است و پنج درصد مربوط به خیانت که با آمار کشوری تقریبا همسان است و این نشان می‌دهد نبود مهارت زندگی یکی از مشکلات مهم زوج‌ها است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha