غرفه رسانه‌های مقاومت؛ صدای مردم فلسطین/ ذره‌بین نمایشگاه بر تحولات غزه

تهران-ایرنا- حضور گسترده و فعالانه رسانه‌های جبهه مقاومت در نمایشگاه مطبوعات در راستای حمایت از مردم فلسطین، بیانگر اهمیت تحولات غزه و جنگ روایت‌ها از واقعیات بحران در آن منطقه است.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی ایرنا، یکی از مهم‌ترین وظایف ذاتی رسانه‌های آزاد و مستقل در جهان امروز رساندن پیام مظلومیت افرادی است که تحت ظلم و ستم مستکبرین و زورگویان قرار دارند تا در مقابل رسانه‌های جریان اصلی که در اختیار قدرت‌های جهانی قرار دارند، به بیان مواضع طرف مورد ظلم واقع شده بپردازند.

یکی از اخبار و تحولات مهمی که قریب به پنج ماه است در صدر اخبار رسانه‌ها و تحلیل‌های محافل سیاسی قرار دارد، موضوع مرتبط با تحولات «جنگ غزه به عنوان کانون بحران منطقه» است.

غرفه رسانه‌های مقاومت؛ صدای مردم فلسطین/ ذره‌بین نمایشگاه بر تحولات غزه

مردم مظلوم غزه نزدیک به پنج ماه تحت کشتار وسیع، جنایت جنگی و نسل کشی از سوی رژیم صهیونیستی قرار دارند و این در حالی است که مجامع بین‌المللی و رسانه‌های جریان اصلی وابسته به غرب در این خصوص با وارونه نمایش دادن صحنه، در راستای حمایت از رژیم اشغالگر و البته آمریکا به عنوان بزرگترین حامی تل‌آویو قدم برداشتند.

بر همین اساس و در «بیست و چهارمین نمایشگاه رسانه‌های ایران» که از ۲۹ بهمن الی ۲ اسفند ۱۴۰۲ در مصلی بزرگ امام خمینی برگزار شد، غرفه‌ای در ابتدای سالن اصلی نمایشگاه با حضور ۱۲ رسانه حوزه مقاومت برپا شد.

غرفه رسانه‌های مقاومت؛ صدای مردم فلسطین/ ذره‌بین نمایشگاه بر تحولات غزه

رسانه‌هایی از جمله المسیره یمن، العهد عراق، یو نیوز لبنان، فلسطین الیوم، الاتجاه عراق، النور لبنان و برخی رسانه‌ها از ترکیه و پاکستان در این غرفه حضور دارند.

نشست‌های خبری و تخصصی متعددی در خصوص تحولات غزه با حضور شخصیت‌ها و مقاماتی از مقاومت فلسطین (جهاداسلامی و حماس) از جمله علی ابو شاهین عضو برجسته دفتر سیاسی و مسئول رسانه‌های جنبش جهاد اسلامی، اسامه حمدان عضو ارشد دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس و سخنگوی رسمی طوفان الاقصی، خالد قدومی نماینده جنبش حماس در ایران، در این مدت در «غرفه رسانه‌های مقاومت غزه» برگزار شد که با استقبال زیادی هم مواجه شد.

غرفه رسانه‌های مقاومت؛ صدای مردم فلسطین/ ذره‌بین نمایشگاه بر تحولات غزه

رسانه های مقاومت در این ۵ ماه در کنار ملت فلسطین و مردم غزه و کرانه باختری ایستادند و در عرصه «نبرد رسانه و بیان روایت های آنچه در جنگ غزه اتفاق می افتاد»، گام‌های مثبت و موثری برداشتند.

افزایش آمار شهدای رسانه و خبرنگاران حاضر در صحنه جنگ غزه در این مدت به ۱۳۰ شهید، نشان دهنده این است که رژیم اشغالگر قدس از بیان حقایق و واقعیات جنایاتاش علیه زنان، کودکان و غیرنظامیان تا چه اندازه نگران است و تلاش می‌کند تا چهره منفور خود نزد افکار عمومی جهانی را که بر اساس شواهد روزانه در حال افزایش است، با انوع تاکتیک‌های تبلیغاتی و رسانه‌ای ترمیم کند.

غرفه رسانه‌های مقاومت؛ صدای مردم فلسطین/ ذره‌بین نمایشگاه بر تحولات غزه

در همین ارتباط هم «محمد الزبیدی» مدیر بخش سیاسی شبکه تلویزیونی المسیره یمن، در گفت‌وگو با ایرنا اظهار داشت: خبرنگاران می‌توانند صدای انقلاب مردم فلسطین را به دیگر مناطق اشغالی در کرانه باختری و قدس و همچنین جنایات اشغالگران را به گوش جهانیان به ویژه مسلمانان و اعراب برسانند و به همین خاطر هم هدف قرار می گیرند.

الزبیدی ادامه داد: رژیم اسرائیل نگران افشای جنایات جنگی خود است، زیرا برملا شدن این جنایات، آبرویی برای تل آویو و متحدان آمریکایی آن نخواهد گذاشت.

بر اساس این گزارش، لزوم آتش بس فوری در جنگ غزه و ارسال کمک های بشردوستانه (آب، غذا و دارو) به این منطقه، توقف حملات رژیم اسرائیل به رفح، توقف اجرای سیاست کوچاندن اجباری مردم کرانه باختری و غزه به اردن و صحرای سینا مصر و البته تبادل اسرای دو طرف از اولویت های موضوعی در جنگ غزه به حساب می آید.

متاسفانه تا امروز علی رغم تلاش‌ های دیپلماتیک صورت گرفته از ابتدای بحران غزه از سوی برخی کشورها و ملت های حامی فلسطین از جمله آفریقای جنوبی که از جنایات اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری شکایت کرد، شاهد نوعی انفعال از سوی کشورهای اسلامی و منطقه به طور خاص و ناتوانی مجامع و سازوکارهای منطقه ای (سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه عرب و..) و بین المللی (سازمان ملل و به طور ویژه شورای امنیت، شورای حقوق بشر این سازمان و ..) در انجام اقداماتی بازدارنده در راستای توقف جنگ غزه هستیم.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار سیاست خارجی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha