برترین‌های ایده آرای ملی سلامت دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد معرفی شدند

شهرکرد - ایرنا - برترین‌های نخستین "ایده آرای ملی سلامت " در دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد که با حضور داوران و استادان و بیش از ۱۲۰ نفر از دانشجویان و صاحبان ایده برگزار شده بود روز دوشنبه با معرفی برترین‌ها به کار خود پایان داد.

به گزارش ایرنا، دبیر علمی نخستین ایده آرای ملی سلامت دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد گفت: ۵۰ ایده به دبیرخانه ایده آرای ملی سلامت این دانشگاه ارسال شد و پس از ارزیابی و داوری اولیه ایده‌ها به صورت الکترونیک از سوی هشت داور از داخل و خارج دانشگاه ۱۵ ایده به مرحله مسابقه راه یافت و از این بین سه ایده برتر انتخاب و مورد تجلیل قرار گرفت.

روح‌الله یدالهی فارسانی افزود: در این ایده آرا، یاسر رحیمیان از دانشگاه آزاد شهرکرد با ایده ساخت و تولید داروی ضد انگل دامی با منشأ گیاهی موفق شد عنوان ایده برتر را به خود اختصاص داد.

دبیر علمی ایده آرای سلامت گفت: همچنین محمد نشاط‌پور اصفهانی با ایده سامانه ارزیابی، اختلال هوشی و صرع با استفاده از پردازش سیگنال EEG ، تحلیل و حامد اقبالی با ایده تولید آنتی بادی زرده تخم مرغ اختصاصی علیه ویروس سرماخوردگی از دانشگاه آزاد شهرکرد به ترتیب مقام‌های دوم و سوم نخستین ایده آرای ملی سلامت دانشگاه آزاد شهرکرد را از آن خود کردند.

وی آموزش بهداشت، بهداشت و اپیدمیولوژی، بهداشت محیط، تشخیص و درمان بیماریها، هوش مصنوعی درسلامت و بهداشت، سلامت الکترونیک، مهندسی پزشکی و بهداشت، سلامت دهان و دندان، بهداشت روان، بهداشت دام و انسان، تجهیزات سلامت و محیط زیست و بهداشت را از مهمترین محورهای نخستین ایده آرای ملی سلامت در دانشگاه آزاد شهرکرد عنوان کرد.

یدالهی فارسانی اظهار داشت : مسابقه ایده‌آرا به منظور استفاده از ایده‌های نوآورانه و فناورانه و با رویکرد کارآفرینی در راستای زمینه سازی برای تحقق دانشگاه کارآفرین و با هدف ترویج ایده پروری و هدایت ایده‌های خلاق و نوآور برای تولید ثروت و ایجاد اشتغال مولد، برگزار شد.

به گزارش ایرنا، دانشگاه آزاد اسلامی در چهارمحال و بختیاری ۱۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی در واحدهای شهرکرد بروجن، فارسان و پردیس‌های لردگان اردل و کوهرنگ دارد که برخی از این دانشجویان در رشته‌های خود تاکنون حایز دستاوردها و نوآوری‌ها شده‌اند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha