به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرستان دامغان با سابقه تاریخی دیرینه، موسسههای هنری و مدارس حوزههای علمیه، از قطبهای فرهنگی در استان سمنان محسوب میشود، اما طی بیش از یکسال اخیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی در این شهرستان با سه سرپرست مدیریت شده است.
ابتدا حجت اسلام محمدحسن عبیری به سرپرستی این اداره منصوب و سپس ابراهیم پورتقی در این سمت جایگزین وی شد؛ اکنون و با گذشت بیش از یکسال، سیدعلی موسوی فرد به عنوان سومین سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دامغان منصوب شده است.
در بخشی از ابلاغ فرشید فلاح لالهزاری مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان خطاب به موسوی فرد آمده: انتظار است تا با تعامل موثر و سازنده با اصحاب فرهنگ و هنر، انجمنها، موسسات و فعالان دینی و مذهبی و با هماهنگی امام جمعه و فرماندار و برای تحقق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب با محوریت جهاد تبیین و مردمیسازی فعالیتها از هیچ کوششی دریغ نفرمایید.
موسویفرد پیش از این رییس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی بوده است.
سوم دی ۱۴۰۱، حجت الاسلام محمدحسن عبیری طی آیینی به عنوان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان معارفه و از تلاش های چندساله حسین امینیان رییس قبلی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دامغان تجلیل شد.
فلاح مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان در ابلاغ انتصاب حجتالاسلام عبیری به سرپرستی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان دامغان بر ضرورت به کارگیری همت و تلاش و تعامل موثر و سازنده با اصحاب فرهنگ و هنر، انجمنها، موسسهها و فعالان دینی و مذهبی در راستای توسعه فعالیتهای فرهنگی هنری در شهرستان دامغان برای تحقق رهنمودهای رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم با محوریت جهاد تبیین و نیز توجه به رهنمودهای امام جمعه دامغان و همکاری با فرماندار این شهرستان تاکید کرده بود.
هجدهم شهریور ۱۴۰۲ و هشت ماه و نیم بعد از انتصاب حجتالاسلام عبیری به عنوان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دامغان، ابراهیم پورتقی در آیینی با ابلاغ فلاح مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با حفظ مسئولیت مدیریت روابط عمومی این اداره کل، به عنوان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دامغان منصوب شد.
برخی اقدامهای اداره فرهنگ دامغان در دوره سرپرستی پورتقی
سرپرست وقت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دامغان نوزدهم دی ماه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا به بخشی از اقدام ها طی چهارماه سرپرستی خود اشاره و اضافه کرده بود: بیش از ۱۴۰ عنوان برنامه فرهنگی، هنری و قرآنی در این مدت اجرا شد.
پورتقی افزود: برای اولین بار در استان سمنان ویژه برنامه «مهربانو» برای همگرایی و همسویی هنرمندان در قالب هنرمندان به مدت یک هفته برگزار شد.
وی با اشاره به برگزاری منظم شورای فرهنگی به ویژه شهرهای پیرامونی در شهرستان دامغان، ادامه داد: «کاروان فرهنگ و هنر» برای شهرهای پیرامونی دامغان که فاقد فرهنگسرا و اماکن فرهنگی بودند، برگزار شد.
به گفته وی، برپایی موکب رسانه ای دیجیتال به مناسبت هفته دفاع مقدس در شهر امیریه، کاهش هزینه های اداری با همگرایی اداری و مشارکت هنرمندان، از دیگر اقدام ها در دوره سرپرستی وی در اداره فرهنگ و ارشاد دامغان بود.
پورتقی افزود: پس از چهارسال وقفه انجمن سینمای جوان دامغان در کنار کانون موسیقی و کانون تعزیه احیا شدند و به زودی فستیوال فرهنگ و هنر دامغان برگزار می شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا، شهرستان دامغان در نزدیک به ۱۰۰ کیلومتری شرق مرکز استان سمنان و حدود ۳۰۰ کیلومتری شرق پایتخت (تهران) قرار دارد.
نظر شما