آیت الله حسینی بوشهری: روحانیت باید در غم و شادی مردم شریک باشد

قم- ایرنا- رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم مرزبانی از دین و شناسایی نفوذ را از وظایف روحانیت ذکر کرد و گفت:‌ درسال‌های پس از انقلاب عده‌ای موریانه‌وار خواسته‌اند از درون انقلاب باشکوه اسلامی را با مشکل مواجه کنند، روحانیت نمی‌تواند در این بین خود را کنار بکشد و باید در غم و شادی مردم شریک باشد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری روز پنجشنبه در سیزدهمین اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد در سالن همایش حوزه علمیه امام کاظم(ع) قم افزود: روحانیت نمی‌تواند چشم خود را ببندد، ما به مردم از حوزه علمیه قم و کنار مضجع شریف اهل بیت و از کنار مراجع تقلید اعلام می‌کنیم در خوشی‌ها و تلخی‌ها در کنار شما هستیم و در مسائل اقتصادی و فرهنگی و معیشتی می‌دانیم و پیگیر هستیم و تاکید می‌کنیم تا پیوند مردم با اهل بیت(ع) برقرار است به این کشور و نظام لطمه‌ای وارد نخواهد شد.

وی با بیان اینکه روحانیت باید در بعد هدایت‌گری و تبلیغ دین و رساندن پیام وحی به مردم مانند پیامبر اسلام(ص) حرص بورزد گفت:‌ روحانیت که همیشه در جنگ و صلح علمدار جامعه و در سختی ها کنار مردم بودند این پیام را به آنان اعلام می‌کند که روحانیت مانند شما است و عالمان دین روحانیتی هستند که شیوه پیامبراکرم(ص) را در بعد تبلیغی و گره‌گشایی دنبال می‌کنند.

حسینی بوشهری با تاکید بر این که تا پیوند مردم با اهل بیت(ع) است لطمه‌ای به این کشور به فضل خدا وارد نخواهد شد گفت: اگر روزی مردم از ما جدا شوند دچار مشکل می شویم و رهبر معظم انقلاب نقطه تاکیدشان مردمی نگاه داشتن انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به انتخابات آتی کشور اظهار کرد: موضوع انتخابات باید به درستی توسط روحانیت تبیین شود و آنان با صحبت امیدوارانه مشوق حضور مردم باشند و به آنان بگویند این انقلاب همان انقلابی است که پدران و مادران تان پای آن آمدند و نمی‌شود از صندوق‌های رای غفلت کرد.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: روحانیت در جلسات خصوصی و عمومی نگاهشان آن است که برای امیدوار نگاه داشتن مردم باید کاری جدی انجام داد. گرچه تنگناهای دولت و نظام چون تحریم‌ها، دشمنی‌ها و مشکلات را می‌دانیم اما مردم از ما انتظار دارند که مطالبه‌گری کنیم و این مطالبه گری را خود رهبر انقلاب به مردم ما یاد داده‌اند.

وی گفت:‌جامعه ما تبعیض را برنمی‌تابد، با روشنگری، تبیین درست و بر اساس شیوه‌های درست و محتوای صحیح باید با هجمه فرهنگی دشمنان مقابله کنیم، روحانیت از یک سو دلسوز مردم برای رفع مشکلات اقتصادی است و از سوی دیگر در حال برنامه ریزی برای سامان بخشی به مسائل فرهنگی است.

وی افزود: اگر مردم را پای کار نگه داریم هیچ دشمنی نمی‌تواند به این کشور و مرز و بوم نگاه طمع ورزانه داشته باشد، زمانی دشمن امیدوار می‌شود که در جامعه چند گانگی و چند دستگی احساس کند، دشمن با یک جامعه متحد نمی‌تواند در افتد؛ ما اجازه اختلاف در جامعه نخواهیم داد به شرطی که مسؤولان هماهنگ با مقام معظم رهبری مسیر مقتدرانه نظام را با وحدت کلمه و گام های محکم تر بردارند.

وی جامعه مدرسین را نسبت به مسائل فرهنگی و اقتصادی دغدغه مند و پیگیر ذکر کرد و گفت: این جامعه در تمامی جلسات به این موضوعات ورود می‌کند و با دعوت از مسؤولان مطالبه‌گری دارد.

حسینی بوشهری اظهار داشت:‌ رهبر معظم انقلاب اسلامی در چند ماه گذشته در جلسه باشکوهی که از مبلغان و علمای حوزوی در آن حضور داشتند روی یک نکته کلیدی انگشت گذاشتند که چیزی جز رسالت‌های حوزه علمیه و اولویت تبلیغ نیست.

وی گفت: معنای تبلیغ این نیست که تنها کسی بر کرسی خطابه بنشیند و مقصود از تبلیغ این است که روحانیت نیازهای جامعه را رصد و بررسی کرده و متناسب با آن سخن بگوید.

«سیزدهمین اجلاسیه سراسری جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و علمای بلاد» روز گذشته در قم با شعار «رسالت حوزه های علمیه و اولویت تبلیغ» آغاز شد و امشب با برگزاری اختتامیه به کار خود خاتمه می دهد.

روز گذشته کمیسیون های تخصصی این اجلاسیه تشکیل شد. چهار کمیسیون اجلاسیه شامل «اقتضائات و تحولات جامعه بین الملل در امر تبلیغ»، «تولید محتوا، شیوه ها و ابزارهای تبلیغی»،«آسیب شناسی در ابعاد فرهنگی و تبلیغی کشور» و «انتخابات، فرصت ها، تهدیدها و راهکارهای مشارکت حداکثری مردم» بودند.

از سال ۱۳۷۸ بر اساس رهنمودهای رهبر معظم انقلاب، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزاری نشست با علمای بلاد را در دستور کار خود قرار داد و قرار بر آن شد ۲ سال یکبار اجلاسیه علمای بلاد با اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم برگزار شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha