به گزارش خبرنگار ایرنا، علی رحمتی روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه که به مناسبت هفته ثبت احوال برگزار شد اظهار کرد: از مجموع جمعیت سیستان و بلوچستان یک میلیون و ۶۳۶ هزار و ۲۶۸ نفر در شهرها و یک میلیون و ۶۲۹ هزار و ۷۳۵ نفر در روستاها سکونت دارند.
وی در مورد آرشیو اسناد سجلی در سیستان و بوچستان افزود: اکنون پنج میلیون سند سجلی فوت و ولادت در استان موجود است که در تکمیل آرشیو اسناد سجلی پروژه سببی و نسبی به مردم معرفی شده، مردم میتوانند شجرنامه خود را از این طریق دریافت کنند.
مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان ادامه داد: تاکنون اطلاعات ۴۰ درصد مردم استان در سامانه سهیم ثبت شده که تا پایان سال ۱۴۰۳ شجرنامه افراد تکمیل و در دسترس همه افراد حقیقی و حقوقی قرار خواهد گرفت.
وی بیان کرد: بر اساس آمارهای جمع آوری شده از ادارات ثبت احوال سیستان و بلوچستان از ابتدای سالجاری تاکنون ۶۷ هزار و ۶۲۴ واقعه ولادت در استان ثبت شده است.
رحمتی با اشاره به اینکه از این تعداد ولادت، ۳۴ هزار و ۷۹۲ واقعه ولادت مربوط به پسران و ۳۲ هزار و ۸۳۲ واقعه ولادت مربوط دختران بوده است.
وی تصریح کرد: از این تعداد ۳۵ هزار و ۹۶۱ و اقعه شهری و بقیه در روستاهای سیستان و بلوچستان ثبت شده است.
مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان بیان کرد: بر این اساس در هر شبانه روز حدود ۲۳۱ و در هر ساعت حدود ۱۲ نوزاد متولد شدهاند، همچنین در این مدت نسبت جنسی ولادت برابر با ۱۰۶ بوده یعنی در ازای تولد حدود ۱۰۶ پسر ۱۰۰ دختر متولد شده است.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای سالجاری ۸۳۱ واقعه ولادت دوقلو و ۱۱ سه قلو و یک چهار قلو در سیستان و بلوچستان ثبت شده است عنوان کرد: بیشترین ولادت های ثبت شده مربوط به گروه پدران ۲۵-۳۴ سال و مادران ۲۰-۲۹ سال است.
رحمتی گفت: در بین پسران به محمد، عثمان و آرسام و در بین دختران فاطمه، حلما و عایشه بیشترین فراوانی نام را در این مدت داشته است.
وی بیان کرد: مقایسه آمار ولادت در سال ۱۴۰۱ با مدت مشابه سال قبل نشان میدهد که درصد ثبت در مهلت قانونی نسبت به ثبت تا یکسال ۱.۱ درصد افزایش داشته است.
مدیرکل ثبت احوال سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از ابتدای سال ۱۱ هزار و ۳۴۶ واقعه فوت در استان ثبت شده که از این تعداد۶ هزار و ۱۱۰ واقعه مربوط به مردان و بقیه زنان بودهاند.
نظر شما