نماینده دوما: هر سازمان بین‌المللی باید به جنگ غزه «نه» بگوید

مسکو-ایرنا- نماینده دومای دولتی روسیه با اشاره به کشتار بی‌رحمانه مردم بی‌گناه غزه گفت: هر کشور و سازمان بین‌المللی در هر فرصتی باید به جنگ غزه «نه» بگوید و موضع خود را مشخص کند.

آناتولی ویبرنی رئیس کمیسیون مسائل دفاعی و امنیتی سازمان پیمان امنیت جمعی در پاسخ به سوال ایرنا در خصوص نقش چنین سازمان‌هایی در شرایط امروز خاورمیانه و جنگ غزه گفت: «آنچه این روزها در نوار غزه در حال وقوع است، یک تراژدی انسانی است».

وی با اشاره به کشته شدن بیش از ۲۰ هزار نفر در این درگیری که lفزون‌ بر ۱۴ هزار تن از آنان زن و کودک بودند، تأکید کرد: «این جنگ در میدان نبرد اتفاق نمی‌افتد بلکه جنگی است که برای از بین بردن انسان‌های بی‌گناه به راه افتاده است».

نماینده دومای دولتی روسیه خاطرنشان کرد: در هر رویداد بین‌المللی باید به این درگیری «نه» گفت و تمام اعضای شرکت‌کننده در اجلاس سازمان پیمان امنیت جمعی نیز موضع صریح خود را در مخالفت با این قتل‌عام اعلام کردند.

این شخصیت سیاسی روس بر لزوم حل و فصل سیاسی درگیری‌ها در غزه تأکید کرد و گفت: «روسیه موضع خود را بارها در این باره بیان کرده و ما از کشتار مردم بی‌گناه و مظلوم غزه به شدت متأسف هستیم.»

شانزدهمین جلسه مجمع پارلمانی کشورهای عضو سازمان امنیت جمعی به ریاست ویاچسلاو والودین رئیس مجلس دومای دولتی روسیه و با حضور روسای مجالس بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، روسیه و تاجیکستان و سفیران جمهوری اسلامی ایران، چین، الجزایر و صربستان روز سه‌شنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۲ در مسکو برگزار شد و روسای مجالس شرکت‌کننده در حمایت از مردم غزه و لزوم آتش‌بس فوری در فلسطین سخنرانی کردند.
سفیر ایران در مسکو، در این نشست، پیام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی را قرائت کرد. رئیس مجلس ملی آفریقای جنوبی نیز در این اجلاس به صورت ویدئوکنفرانس سخنرانی کرد.
روسیه و ارمنستان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان و تاجیکستان اعضای سازمان پیمان امنیت جمعی را تشکیل می‌دهند.

به گزارش ایرنا، گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات غافلگیرکننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ برابر با ۲۴ نوامبر ۲۰۲۳، میان اسرائیل و حماس آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.
به دنبال پایان آتش ‌بس‌موقت چهار روزه میان حماس و اسرائیل، قطر به عنوان یکی از کشورهای میانجی اعلام کرد که توافق حماس و تل آویو برای تمدید آتش بس به مدت ۴۸ ساعت حاصل شده است. حماس هم اعلام کرد که با قطر و مصر در مورد تمدید آتش‌بس بشردوستانه موقت برای ۲ روز دیگر، بر اساس همان شروط آتش‌بس قبلی به توافق رسیده است.
سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر برابر با اول دسامبر ۲۰۲۳، آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم صهیونیستی حملات علیه غزه را از سرگرفت. این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

دفتر اطلاع رسانی تشکیلات خودگردان فلسطین در نوار غزه شامگاه چهارشنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۲ اعلام کرد که شمار شهدای غزه از آغاز جنگ در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲ تاکنون) به ۲۰ هزار نفر رسیده است. به گزارش خبرگزاری "سما" فلسطین، از این تعداد هشت هزار نفر کودک و ۶ هزار و ۲۰۰ تن دیگر نیز زن هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha