استاندار: ارتقاء جایگاه استان کرمانشاه به ایجاد اشتغال وابسته است

ایرنا - کرمانشاه - استاندار کرمانشاه با یادآوری نرخ بالای بیکاری در ادوار گذشته گفت که اگر بخواهیم جایگاه استان از نظر اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی ارتقاء پیدا کند باید بر رونق تولید و ایجاد اشتغال تمرکز ویژه داشته باشیم.

به گزارش ایرنا، محمدطیب صحرایی امروز پنجشنبه در مراسم تجلیل از صادرکنندگان برتر استان کرمانشاه افزود: اگر می خواهیم استان ما از تمام منظرهای اقتصادی و سیاسی جایگاه خوبی در کشور پیدا کند باید بر موضوع اشتغالزایی توجه ویژه شود.

به گفته وی اگر چه طی یک سال اخیر رشد اشتغال در استان کرمانشاه بیشتر شده است اما هنوز در حد انتظار نیست و جای کار بیشتری برای مسوولان وجود دارد.

وی به طرحهای اجرایی در دست اجرا نیز اشاره و اظهار کرد: در حوزه حمل و نقل هوایی کار بهسازی فرودگاه کرمانشاه با جدیت در حال انجام است؛ همچنین با چند مجموعه برای ایجاد ایرلاین در استان مذاکره کرده ایم که امیدواریم به نتیجه برسد.

استاندار کرمانشاه گفت: در حوزه حمل و نقل زمینی نیز از سال گذشته تاکنون حدود ۳۰۰ کیلومتر از جاده های استان کرمانشاه بهسازی شد و بسیاری از نقاط حادثه خیز اصلاح شده است.

صحرایی با بیان اینکه در حوزه حمل و نقل ریلی نیز در کنار رفع نواقص راه آهن کرمانشاه، با جدیت پیگیر اتصال ریلی به مرز هستیم، افزود: این مهم می تواند گشایش خوبی در بحث تولید و صادرات منطقه باشد، در مجموعه اداری استان نیز یکی از معیارهای مهم ارزیابی عملکرد مدیران، حمایت و تسهیلگری آنان از بخش تولید و اشتغال است و مطمئنا با مدیرانی که احیانا به این حوزه کم توجه باشند و یا مانع ایجاد کنند، برخورد خواهد شد.

وی ادامه داد: در حوزه انرژی نیز که از الزامات توسعه تولید است، پیگیر ایجاد چند نیروگاه جدید در استان کرمانشاه هستیم و در این رابطه به توافقات اولیه خوبی نیز دست پیدا کرده ایم.

صحرایی گفت: با برنامه ریزی انجام شده در ماه های پیش رو تمرکز بیشتری برای فراهم کردن مقدمات رونق تولید در استان خواهیم داشت، در تلاش هستیم تا با انجام برخی فعالیت های اثرگذار بر کاهش تورم، شاهد کاهش نرخ تورم در کرمانشاه باشیم که همه این موارد به رفاه و بهبود معیشت مردم منجر خواهد شد.

به گزارش ایرنا رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه نیز در این مراسم گفت: طی هشت ماهه نخست امسال یک میلیارد و ۹۷۵ میلون دلار صادرات از مرزهای استان انجام شد که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته از نظر وزنی ۱۰ درصد و از نظر ارزش ۱۲ درصد افزایش داشته است.

محسن دارابی افزود: هدف‌گذاری مسوولان استان کرمانشاه تا پایان سال ۲ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار صادرات است و پیش بینی می‌کنیم این رقم حتی به حدود سه میلیارد دلار برسد.

همچنین حیدر کدیور رییس اتاق بازرگانی کرمانشاه گفت: صادرات از مرزهای استان حاصل مجاهدت تجار و صادرکنندگانی است که موانع داخلی و خارجی مانع آنها نشده است و قطعا اگر برخی موانع وجود نداشت ظرفیت چند برابر ارقام کنونی را داشتیم.

وی اصلی‌ترین مشکل را رفع تعهدات ارزی اعلام و اظهار کرد از سوی دیگر تجارت ما با برخی کشورها مخصوصا عراق و افغانستان که از شرکای تجاری اصلی ما هستند عمدتا بر پایه ریال است که این امر بازگشت ارز صادرات را دشوار می‌کند.

تجلیل از صادرکنندگان برتر کرمانشاه

در این مراسم از سید جعفر هاشمی مدیرعامل صنایع پتروشیمی کرمانشاه، فرهاد کاویانی مدیرعامل شرکت پالایش نفت کرمانشاه، مسعود جلیلیان مدیرعامل شرکت سیمان غرب، حمیدرضا تازش مدیرعامل شرکت چینی کرد، آرش عباسی مدیرعامل بازرگانی عباسی، بیژن فتح‌الله پور مدیرعامل پتروشیمی بیستون و مظفر عبدالله مدیرعامل شرکت روژین تاک به عنوان هفت صادرکننده برتر کرمانشاه تجلیل شد.

همچنین مصطفی احمدی پور مدیرعامل جهان فولاد غرب، آرام خوشه سپهر مدیرعامل شرکت آرام خوش، مهدی علیزاده مدیرعامل شرکت توسعه صنایع چاپ و بسته‌بندی کرمانشاه، ایرج وطن دوست مدیرعامل شرکت لاوین پلاست بیستون، بیژن قبادی مدیرعامل شرکت شیرین بیان زاگرس و یاسر وطن دوست مدیرعامل شرکت اورامان غرب نیز به عنوان صادرکننده شایسته تقدیر شد.

در حق طرح های اقتصاد مقاومتی ظلم کرده ایم

در ادامه جلسه نایب رییس مجلس شورای اسلامی با انتقاد از اجرای نشدن به موقع و مناسب سیاست‌های اقتصاد مقاومتی افزود: به این نسخه شفابخش برای اقتصاد کشور ظلم کردیم.

عبدالرضا مصری با بیان اینکه بیش از ۱۰ سال از ابلاغ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی از سوی مقام معظم رهبری گذشته است، بیان کرد: عمل به این نسخه شفابخش می توانست هر مشکل اقتصادی را درمان کند اما متاسفانه به درستی به آن عمل نکردیم.

وی افزود: در بندهای ۲۴ گانه سیاست‌های اقتصاد مقاومتی موارد راه گشایی برای بخش های مختلف اقتصاد کشور و از جمله حوزه صادرات آمده است که متاسفانه به درستی به آنها عمل نشده است.

مصری گفت: راه برون رفت از مشکلات کنونی اقتصادی و بسیاری مشکلات دیگر کشور رونق تولید است و برای ایجاد اشتغال در کشور راهی جز توجه به تولید وجود ندارد زیرا ادارات و دستگاه‌های ما دیگر ظرفیتی برای بکارگیری نیروهای جویای کار ندارند.

وی با بیان اینکه باید در مسیر راه تولیدکنندگان و کارآفرینان تسهیل گر باشیم نه سنگ انداز، افزود: البته در سال های اخیر اقدامات خوبی در این خصوص انجام گرفت که یکی از آنها ایجاد درگاه ملی مجوزها است؛ در این مدت یک میلیون و ۲۰۰ هزار مجوز بدون اینکه ملت اذیت شوند، صادر شده است.

نایب رییس مجلس ادامه داد: اگر تلاش و جدیت تولیدکنندگان و کارآفرینان نباشد مشخص نبود نیازهای امروز کشور را باید از کجا و با کدام ارز تامین می کردیم؛ در کشور هیچ شخصی به اندازه مقام معظم رهبری حامی تولیدکنندگان و کارآفرینان نیست پس همه ما مسوولان هم باید با تمام توان از کارآفرینان حمایت کرده و تسهیل گری کنیم.

وی با بیان اینکه هر کارآفرینی که ۱۰ شغل ایجاد کند، سالانه دو میلیارد تومان به نظام کمک کرده و باری از دوش کشور برداشته است، ادامه داد: باید قدردان آنان باشیم و موانع را از راه فعالیتشان برداریم.

مصری به گشایش ایجاد شده در احداث پالایشگاه آناهیتا اشاره کرد و گفت: با پیگیری فراوان کارهای خوبی انجام و این امیدواری ایجاد شده که شاهد اجرای این پروژه بزرگ و تاثیرگذار در استان باشیم.

وی افزود: در دولت گذشته اعتقادی به اینکه فراوری در داخل کشور انجام شود وجود نداشت و با همین دیدگاه پالایشگاه آناهیتا هم خوابید و در نتیجه چنین دیدگاهی امروز واردکننده هستیم اما این دیدگاه در این دولت وجود ندارد و بر همین اساس هم تصمیمات خوبی برای احداث پالایشگاه آناهیتا گرفته شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha