هانی محمدی روز سهشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در جریان سفر اول آیتالله رئیسی به گلستان در اسفند سال ۱۴۰۰، مطالبات و تقاضاهای مردمی از سوی اقشار مختلف جمعآوری شد و اقدامات لازم برای گرهگشایی از مشکلات مردمی در دستور کار دولت قرار گرفت.
وی با بیان اینکه یکی از مطالبات مردمی مربوط به ساماندهی کارمندان تعدیلشده موسسه مالی اعتباری کاسپین بود، تاکید کرد: با توجه به دستور رییس جمهور مبنی بر حل فوری معضلات و مشکلات این افراد و ارائه راهکار مناسب، مراتب برای رسیدگی در قالب صدای مردم جمعبندی شد تا منجر به حصول نتیجه شود.
به گفته وی با پیگیری استاندار گلستان و مساعدت وزیر امور اقتصادی و دارایی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی، ۱۴۰ نفر از کارکنان موسسه مالی اعتباری کاسپین در بانکهای مختلف مشغول به کار شدند.
وی با بیان اینکه ساماندهی کارکنان موسسه اعتباری کاسپین برگ زرین دیگری از افتخارات و خدمات دولت سیزدهم را رقم زد، ادامه داد: با همراهی و هماهنگی فرابخشی در دستگاههای مختلف، بخش عمده مشکلات کارمندان این موسسه در استان حل شده است.
پس از انحلال تعاونیهای اعتبار فرشتگان، الزهرا، دامداران و کشاورزان کرمانشاه، عام کشاورزان مازندران، حسنات، پیوند، بدر توس و امید جلین، مجوز فعالیت این موسسه اعتباری با سرمایه سه هزار میلیارد ریال در ۲۷ اسفند ماه سال ۱۳۹۴ صادر شد.
شورای پول و اعتبار در آن زمان با صدور مجوز موسسه اعتباری کاسپین مشروط به انحلال تعاونیهای اعتبار فرشتگان، الزهرا، دامداران و کشاورزان کرمانشاه، عام کشاورزان مازندران، حسنات، پیوند، بدر توس و امید جلین موافقت کرد.
در حالی که قرار بود مدیرعامل و اعضای هیات مدیره موسسه اعتباری کاسپین در راستای وظایف خود با طی مراحل حسابرسی، کارشناسی و ارزیابی لازم برای تعیین ارزش و انتقال داراییها و بدهیها و همچنین برآورد میزان مازاد یا کسری هریک از تعاونیهای منحله هشتگانه، اقدام کنند اما باوجود تاکیدات مکرر بانک مرکزی، این موسسه در انجام تکالیف و ایفای تعهدات خود قصور کرده و فرآیند ساماندهی تعاونیهای هشتگانه یادشده را با کندی انجام داد.
موسسه اعتباری کاسپین سال ۱۳۹۸، در کشور ۱۲۰ شعبه داشت اما طبق آخرین اطلاعات وبگاه این موسسه، فقط یک شعبه آن در تهران فعال است.
نظر شما