"محمود دشتیزاده" روز سه شنبه در گفتوگو با ایرنا در بوشهر اظهار کرد: انتقال آخرین یافته های علمی به کارشناسان پهنهها و تسهیل بخشی امر آموزش در راستای نظام نوین ترویج کشاورزی از جمله اهدافی است که در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر دنبال می شود.
وی افزود: موضوع پژوهش ها با نگاه آیندهپژوهشی در این مرکز پیگیری می شود و با توجه به نقشی که طرحهای پژوهشی در تولید ثروت برای جامعه هدف دارند نیازمند توجه ویژه به همه ارکان پژوهش هستیم.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر تصریح کرد: بر اساس برنامه پیشبینی شده، انتظار می رود تا پایان امسال، ۹ هزار و ۵۲۴ دوره آموزشی مهارتی برگزار شود.
دشتی زاده گفت: از ابتدای امسال تاکنون، یک هزار و ۴۲۴ نفر از بهره برداران کشاورزی، ۴۸ دوره با سه هزار و ۶۹۸ نفر روز آموزش دیده اند که هشت دوره مربوط به آموزش علوم دامی، ۲۴ دوره مربوط به تولیدات گیاهی، پنج دوره آبزیان، یک دوره آب و خاک، سه دورره حفظ نباتات و یک دوره مکانیزاسیون بوده است.
وی بیان کرد: طی این مدت ۲۱۲ نفر از زندانیان استان، ۱۰ دوره علوم دامی، ۱۲ دوره تولیدات گیاهی، یک دوره آبزیان را پشت سر گذاشتهاند.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان بوشهر تصریح کرد: همچنین سربازان وظیفه ۱۱ دوره علوم دامی، ۲۸ دوره آموزش تولیدات گیاهی، یک دوره آبزیان و یک دوره مکانیزاسیون را پشت سیر گذاشته اند.
دشتی زاده با اشاره به عملکرد سنجش مهارت فصل های بهار و تابستان امسال، بیان کرد: در فصل بهار امسال عملکرد سنجش مهارت ۹ نفر از مردان دریانورد صیادی، سه نفر مرد برای پرورش میگو و هفت مرد و ۲ زن برای پرورش گیاهان جالیزی و سبزی انجام شده است.
وی یادآور شد: در فصل تابستان نیز ۱۵ نفر مرد در رشته دریانوردی ساحلی، هشت نفر مرد و چهار نفر زن در رشته پرورش میگو و هفت مرد و یک زن در رشته پرورش گیاهان جالیزی و سبزی سنجش مهارت شدند.
نظر شما