۲۷ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۵۶
کد خبرنگار: 2750
کد خبر: 85294791
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

طعم خوب دستپخت زنان ایرانی در بغداد

۲۷ آبان ۱۴۰۲، ۱۴:۵۶
کد خبر: 85294791
طعم خوب دستپخت زنان ایرانی در بغداد

بغداد - ایرنا - جشنواره فرهنگی سفره ایرانی با هدف توسعه، ترویج و معرفی فرهنگ استفاده از غذاهای ایرانی، همزمان با سالروز میلاد حضرت زینب کبری سلام الله علیها در محل رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در بغداد برگزار شد.

مسوول امور ایرانیان در عراق روز شنبه در حاشیه برگزاری سفره ایرانی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا ، هدف از برپایی این جشنواره را جلوگیری از مصرف غذاهای فست فودی، آشنایی با غذاهای ایرانی و نشاط افزایی بین بانوان ایرانی مقیم بغداد عنوان کرد.

فاطمه عرب زاده با بیان اینکه ۱۰۰ نفر از بانوان ایرانی مقیم بغداد دستپخت های خود را در این رویداد به نمایش گذاشته اند، افزود: معروف‌ترین غذاهای ایران شامل چلوکباب، قورمه سبزی، فسنجان، دیزی سنگی، زرشک پلو، لوبیا پلو، خورشت قیمه، آش رشته و شیشلیک است.

وی همچنین اظهار داشت: در پایان این جشنواره یک روزه ۳۰ نفر از بانوان فعال در زمینه های مختلف پخت شیرینی، دسر و غذا معرفی خواهند شد.

به گفته وی سفره ایرانی به دلیل دارا بودن انواع پلو ها، چلو ها، آش ها، کتلت‌ها و خوراک‌ها و با آداب خاص پذیرایی که در آن رعایت می‌شود، می‌تواند به عنوان عنصر جذابی برای مردم سایر ملل باشد.

طعم خوب دستپخت زنان ایرانی در بغداد

سفیر کشورمان در عراق نیز در باره این جشنواره گفت: ایران ویترین کاملی از آداب و رسوم، اعتقادات، گویش ها و غذاهای مختلف از اقوام مختلف در شمال و جنوب و غرب و شرق کشور است که هر یک غذاهای مختلفی برای عرضه دارند.
محمد کاظم آل صادق، افزود: این جشنواره محلی برای معرفی و عرضه غذاهای ایرانی است که با همت رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی در بغداد برگزار شده است.

به گزارش ایرنا ، کشور ایران با ۲ هزار و ۵۰۰ نوع غذای سنتی یکی از غنی‌ترین سفره‌های جهان را در اختیار دارد، شیوه طبخ غذای ایران بعد از سبک پخت غذای چینی و رومی سومین سبک شناخته شده در جهان است.

ایران به دلیل شیوه‌های پخت و تهیه غذا با رعایت اصول اسلامی، شایسته سهمی جدی و قابل توجه در بازار غذای حلال و البته جذب گردشگران غذایی و علاقه مند به تجربه غذاهای جدید است.

طعم خوب دستپخت زنان ایرانی در بغداد

تنوع غذایی بسیار فراوان در ایران که برگرفته از ویژگی‌های طبیعی، آب و هوایی و فرهنگی هر منطقه است، ظرفیت بسیاری برای جذب گردشگر غذایی ایجاد کرده است.

برگزاری جشنواره‌های غذایی و برپایی تورهای غذا برای آموزش پخت غذاهای محلی و افزایش گردشگرانی که به دنبال تنوع غذایی در محیط‌های سنتی هستند، به ایجاد گردشگری غذایی منجر شده که توسعه و گسترش آن در سالیان اخیر به شدت مورد توجه قرار گرفته است.

جذب گردشگر غذایی گریزگاه قابل اطمینانی برای صدور مهمان نوازی و هنرمندی مردمان ایران زمین به سرتاسر جهان خواهد بود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha