سیداحمد علوی روز سهشنبه درباره مصوبه شورای شهر در خصوص تاسیس سازمان گردشگری تهران به خبرنگار ایرنا توضیح داد: موضوع تاسیس این سازمان از سال ۹۰ مطرح شد و مدیریت شهری پایتخت به جمع بندی رسید که این کار باید انجام شود اما طی این سالها مشکلاتی در این راه وجود داشت و این موارد منجر شد که برغم تمایل مدیریت شهری، موضوع تاسیس این سازمان تا شورای ششم شهر روی زمین بماند.
وی با بیان اینکه بیش از ۲۰ جلسه در خصوص تاسیس سازمان گردشگری تهران با شخص شهردار و مسوولان ذیربط داشتیم، افزود: در حکم برنامه و تبصره آمده بود که تشکیل این سازمان با ادغام سازمانها و شرکتهای گردشگری شهرداری باشد که این موضوع، کار را سخت کرده بود.
علوی ادامه داد: شما در نظر بگیرید ادغام شرکت برج میلاد و مجموعه گردشگری عباس آباد با بیش از ۴۰ سال با شرکت توسعه فضاهای فرهنگی با ۳۰ سال قدمت با مباحث مالی و حقوقی کار راحتی نیست و در نهایت شهرداری به این نتیجه رسید که در خصوص تاسیس سازمان گردشگری تهران به صورت پلهای عمل کند.
وی یادآور شد: دو سناریو مطرح شد، اول اینکه تمام شرکتها و سازمانها در موضوع سیاست گذاری و نظارت کنار هم قرار بگیرند و ذیل یک سازمان تعریف شده اما ادغام نشوند در واقع هلدینگی ایجاد شود اما چون مصوبه شورا ندارد فعلا نمیتوان برای مدیرعامل انتخاب کرد و باید لایحه ای برای شورا در این باره ارسال شود.
علوی در مورد سناریوی دوم هم گفت: موضوع بعدی که با آن خیلی موافق نیستم این بود که مجموعهها با حفظ هویت خود در کنار هم قرار بگیرند و بعدا تبدیل به سازمان گردشگری شوند اما در نظر بگیرید سالهاست که برای برند برج میلاد، مجموعه عباس آباد، شهر آفتاب هزینه شده و امروز در بازار کلی ارزش مادی و معنوی دارد بنابراین شاید این کار جالب نباشد.
وی همچنین از ایجاد یک شورای سیاست گذاری برای این هلدینگ گردشگری به ریاست شهردار تهران و یک دبیرخانه با مسوولیت مدیرعامل سازمان نوسازی عباس آباد خبر داد و آن را اتفاق مهم در این حوزه اعلام کرد.
این عضو شورای شهر تهران اضافه کرد: گردشگری فقط یکی از موضوعات سازمان گردشگری مدنظر ما است؛ میراث فرهنگی و صنایع دستی هم در شهر تهران داریم اما به صورت پراکنده کار و مردم احساس نمیکنند که خدماتی در این زمینهها ارائه میشود و با تاسیس این سازمان میتوان امیدوار به ادغام و معرفی بیشتر خدمات انجام شده به مردم بود.
نظر شما