به گزارش ایرنا، محمد کریمی روز پنجشنبه با اعلام این خبر تاکید کرد: امسال یکهزار و ۱۵۰ میلیارد ریال اعتبار تملک داراییهای سرمایهای برای طرحهای استانی این شرکت در نظر گرفته و در شورای برنامهریزی و توسعه استان تصویب شد.
وی افزود: این مبلغ با توجه به شاخصهای توزیع اعتبارات و جلسات متعدد با فرمانداران در تمامی طرحهای آب و فاضلاب شهرستانهای ۱۱ گانه استان توزیع شده است.
کریمی تصریح کرد: توسعه طرحهای شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری با هدف تامین آب پایدار برای مردم مناطق مختلف شهری و روستایی از مهمترین اهداف این شرکت در دولت سیزدهم بهشمار میرود.
به گزارش ایرنا، هماکنون ۹۷۸ هزار و ۴۶۳ نفر از مردم ۴۳ شهر و ۴۹۶ روستا در این استان زیرپوشش شبکه آبرسانی قرار دارند که از این تعداد ۶۷۲ هزار و ۸۸۸ نفر جمعیت شهری و ۳۰۵ هزار و ۵۷۵ نفر جمعیت روستایی هستند.
با اشاره به بهرهمندی ۱۰۰ درصد جمعیت شهری و ۸۶ درصد جمعیت روستایی چهارمحال و بختیاری از خدمات شبکه آبرسانی، هماکنون ۳۶۶ هزار و ۴۶۱ مشترک شامل ۲۶۲ هزار ۲۸۵ مشترک شهری و ۱۰۴ هزار و ۱۷۶ مشترک روستایی در استان وجود دارد.
هماکنون آب مورد نیاز جحمعیت شهری و روستایی استان از طریق ۱۹۸ حلقه چاه برای شهرها، ۱۸۳ حلقه چاه برای روستاها، ۲۰ دهانه چشمه برای شهرها، ۶۲ دهانه چشمه برای روستاها، ۲ رشته قنات برای شهرها، سه رشته قنات برای روستاها، ۲ مورد برداشت سطحی از رودخانهها برای شهرها و ۱۷ مورد برای روستاها تامین میشود.
محدودیت منابع آب، خشکسالی، تخصیص نیافتن اعتبارات لازم، قیمت پایین آببها و فرسودگی شبکههای آبرسانی از مهمترین چالشهای آبرسانی در چهارمحال و بختیاری بهشمار میرود.
۸۵ درصد آب آشامیدنی مصرفی در چهارمحال و بختیاری وابسته به منابع آب زیرزمینی است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۱ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت است.
نظر شما