به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، «وحید معدنی» از برنامهریزی برای تولید میگوی پرورشی آب شور در کشور به عنوان یک کالای صادراتمحور خبر داد و افزود: با توجه به تولید صادراتمحور میگوی پرورشی آب شور، وجود بازارهای قوی خارجی به همراه بالا رفتن قیمت ارزی محصول و نرخ تبدیل آن در کشور به عنوان عوامل تاثیرگذار در میزان عرضه محسوب میشود.
وی اظهار کرد: در حال حاضر صادرات میگو به بیش از ۲۱ کشور صورت میگیرد و پنج کشور عمده وارد کننده میگوی پرورشی آب شور ایران شامل روسیه، امارات متحده عربی، چین، قطر و ترکیه است.
مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان شور سازمان شیلات ایران صادرات میگو کشور در سال ۱۴۰۱ را بیش از ۳۷ هزار تن عنوان کرد و گفت: عمده گونه میگوی مورد پرورش در ایران، گونه وانامی میباشد.
معدنی تصریح کرد: سازمان شیلات ایران به منظور توسعه صادرات میگوی پرورشی به دنبال جذب سرمایهگذاران برای ایجاد تنوع در بستهبندی و عرضه محصول است و در این زمینه پیشرفتهای قابل توجهی از طریق حمایت از ایجاد بازارهای آبزیان استانی صورت گرفته است.
مدیرکل دفتر امور میگو و آبزیان شور سازمان شیلات ایران اظهار داشت: در حال حاضر تعداد ۹۲ واحد فرآوری میگو که با تجهیزات و ماشینآلات مرتبط در کشور داریم و ظرفیت فرآوری در یک شیفت کاری ۱۳۵۰ تن در روز میباشد.
وی گفت: حمایت از پرورش دهندگان میگو در قالب سیاستگذاریهای اصولی و فنی در تولید و صدور مجوزهای مربوطه در درگاه ملی، هدایتهای فنی و کارشناسی در سطوح استانی و ستاد، هدایت و نظارت بر عملکرد شیلات استانها در چارچوب وظایف محوله، ایجاد هماهنگی بین تمام دستگاههای ارایه کننده خدمات و توزیع نهادهها و تسهیلسازی امور به منظور فعالسازی ظرفیتهای راکد صورت میگیرد.
نظر شما