پیمان آرامون روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در آخرین پایش صورت گرفته از این ناوگان که اردیبهشت امسال انجام شد، بیش از پنج هزار و ۸۷۷ دستگاه خودرو سنگین نمره قبولی گرفته و ۸۹۴ دستگاه هم برگه معاینه فنی دریافت نکردند.
وی اضافه کرد: در معاینه فنی، علاوه بر بازدیدهای ظاهری شامل کیفیت آج لاستیکها، شیشهها و آینهها، چراغها، کمربند ایمنی، کپسول آتشنشانی، باکها، دربها و موارد ایمنی داخل خودرو، آزمونهای مکانیزه شامل تست ترمز، لغزش جانبی چرخها، تست آلایندهها، کیلومتر شمار و تست نور انجام میشود.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای آذربایجانغربی ادامه داد: با توجه به متصل بودن تمامی مراکز به سامانه سیمفا (سامانه یکپارچه معاینه فنی ایران) نتایج حاصل از تست خودروها رصد شده و در صورت عدم وجود مشکل گواهی معاینه فنی صادر میشود.
آرامون اظهار کرد: با توجه به ارتباط سامانه معاینه فنی با سامانه صدور بارنامه و صورت وضعیت، خودروهایی که فاقد معاینه فنی باشند، قادر به دریافت بارنامه جهت حمل بار و صورت وضعیت جهت نقل و انتقال مسافر در محورهای مواصلاتی نخواهند بود.
وی گفت: این معاینات در راستای ارتقای ایمنی در تردد جادهای، حفظ محیط زیست از آلودگی، کاهش ترافیک ناشی از نقص فنی خودرو در جادهها به صورت مستمر صورت میگیرد.
نظر شما