به گزارش ایرنا، زهرا مظفر روز دوشنبه در جمع ایثارگران فرهنگی در یاسوج افزود: بنابراین برای اجرایی شدن رویکرد دولت سیزدهم نسبت به ایثارگران سفر مشاوران وزیران به منظور پایش فعالیت های دستگاه های اجرایی در خصوص جامعه ایثارگران ماهیانه در یکی از استان ها انجام می گیرد.
وی اضافه کرد: پاسخ درخواست های مطرح شده از سوی فرهنگیان استان کهگیلویه و بویراحمد پس از بررسی در سامانه پیش بینی شده از سوی بنیاد شهید و امور ایثارگران درج و برای متقاضیان قابل مشاهده می شود.
مظفر ادامه داد: فرهنگیان ایثارگران کهگیلویه و بویراحمد می توانند درخواست های خود را به صورت کتبی به تیم اعزامی ارائه دهند.
ارتقای جایگاه خانواده ایثارگران سیاست دولت سیزدهم
همچنین در این نشست دبیر شورای مشاوران وزرا و مسوول هماهنگی امور ایثارگران کشور گفت: ارتقای جایگاه خانواده ایثارگران به ویژه یادگاران شهدا از رویکردهای دولت سیزدهم است.
رضا رحیمی نسب افزود: خانواده ایثارگران به ویژه فرزندان شهدا به عنوان پرچمداران نظام جمهوری اسلامی بهترین گزینه ها برای سپردن امانت پست های مدیریتی هستند.
وی با اشاره به پیام برخی فرزندان شهدا مبنی بر داشتن توانایی و طی کردن مدارج علمی در مقطع دکترا توجهی به آنان برای سپردن پست های مدیریتی نشده عنوان کرد: دادن مسئولیت به خانواده شاهد و ایثارگر که دارای تعهد و تخصص هستند به پیشرفت و آبادانی کشور کمک می کند.
دبیر شورای مشاوران وزرا و مسوول هماهنگی امور ایثارگران کشور تصریح کرد: هر جایی که پست های مدیریتی به خانواده های ایثارگر سپرده شده کمترین تخلف و انحراف در کار مشاهده شده است.
رحیمی نسب با یادآوری اینکه اهمیت به خانواده ایثارگر در اندیشه بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب همواره مورد توجه بوده و قوانین خوبی برای حمایت از آنان پیش بینی شده ابراز کرد: ارتقای جایگاه شغلی ایثارگران و خانواده آنان هم انقلابی و قانونی است.
وی از مسئولان کهگیلویه و بویراحمد به ویژه مدیرکل آموزش و پرورش خواست تا نسبت به شناسایی ایثارگران فرهنگی دارای شرایط تعهد و تخصص برای دادن پست های مدیریتی به آنان را در دستور کار قرار دهند.
استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد ۸۲ هزار نفر جامعه هدف بنیاد شهید دارد.
این استان یکهزار و ۸۲۴ شهید و۱۰ هزار و ۸۲۵ جانباز تقدیم وطن و نظام جمهوری اسلامی ایران کرده است.
نظر شما