معصومه پاشایی عضو در گفتوگو با ایرنا با اشاره به جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، اظهار داشت: ما در برنامه هفتم توسعه شاهده نگاه مثبت و بلند مدت این برنامه به حوزه صنعت هستیم.
وی ادامه داد: در قانون برنامه ششم هم با وجود اجرای ضعیف این قانون بخش صنعت کارنامه موفقی نسبت به سایر بخش ها داشت؛ اگرچه این قانون در حد ۳۰ تا ۴۰ درصد محقق و اجرایی شده بود اما بخش صنعت رتبه بالایی در عملیاتی شدن برنده های برنامه به خود اختصاص داد.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: توجه خوبی در لایحه برنامه هفتم توسعه به حوزه صنعت شده اما لازمه تحقق و اجرایی شدن آن هم آوردن زیرساختهایی در حوزههای مختلف است.
پاشایی خاطرنشان کرد: یکی از زیرساختها، زیرساختهای قانونی است و ما باید ریل گذاری های قانونی را در حوزه صنعت و به طور کل تولید به خوبی انجام دهیم تا با نقص و ابهام و خلاء قانونی در این حوزه مواجه نباشیم.
وی افزود: یکی دیگر از زیرساخت ها زیرساخت های انرژی است اگر ما میخواهیم که صنعت مان رشد کند نباید قطع برق مکرر در این حوزه داشته باشیم و هر وقت با کمبود برق مواجه میشویم اول به سراغ صنایع برویم.
عضو هیئت رئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس بیان کرد: پیشبینیهایی هم در حوزه تامین برق مورد نیاز صنایع صورت گرفته و تکالیفی برای وزارت نیرو برای این امر در لایحه برنامه هفتم توسعه در نظر گرفته شده است.
نظر شما