طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت به موضوع جنگ نرم تبدیل شد

کرج – ایرنا – رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با بیان اینکه طرح مردمی کاشت یک میلیارد اصله درخت به موضوع یک جنگ نرم در کشور تبدیل شده است، گفت: بعضی از کشورها و افراد در فکر ایجاد چالش برای کشور آزاداندیشی به نام ایران هستند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، «عباسعلی نوبخت» روز یکشنبه در دومین همایش نت و بهینه سازی اماکن و تاسیسات که با حضور مدیران نت و انرژی و مسوولان رده های مهندسی سپاه کل پاسداران انقلاب اسلامی در مجتمع فرهنگی تفریحی دشت بهشت استان البرز برگزار شد، افزود: بنا بر تاکیدات مقام معظم رهبری و همچنین مشکلاتی که در کشور داریم در موضوع بهینه سازی مصرف آب و انرژی می طلبد اقدامات عملی مناسبی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت فقط مختص کشور ایران نیست بلکه به کل دنیا با اسامی مختلف تعلق دارد، اظهار کرد: بر اساس این طرح قرار است تا پایان سال ۲۰۳۰ هزار میلیارد درخت تولید و کاشته شود که سهم کشور ما که می تواند بیش از یک میلیارد باشد، فقط یک میلیارد به مدت چهار سال است.

وی گفت: در اجرای این طرح کشور چین ۷۰ میلیارد درخت را در دستور کار خود قرار داده که تاکنون ۵۰ میلیارد کاشته و آمریکا ۱۰۰ میلیارد و ترکیه چهار میلیارد است که موفق نبوده و ۶.۵ میلیارد دیگر را در دستور کار خود قرار داده است.

نوبخت افزود: برخی از افراد در کشور بر این باور هستند این طرح یک کار نشدنی است ولی من اعتقاد دارم که به واسطه مردمی که اولین مردمان روی کره زمین هستند که بیش از سه هزار سال پیش درختکاری را آغاز کردند کشوری هستیم که بیشتر از این را می توانیم بکاریم.

وی ادامه داد: ما کشوری هستیم که هفتمین کشور تولیدکننده کربن و چهل و دومین کشور جذب کننده کربن هستیم که این آمار مربوط به سال گذشته و امسال ششمین کشور تولیدکننده کربن هستیم و بر اساس این کنوانسیون بعد از سال ۲۰۳۰ ایران کشوری می شود که باعث خفگی دنیا می شود زیرا تولیدکننده کربن است.

رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با بیان اینکه در صنایع تولیدکننده کربن را تحریم نمی کنند، تاکید کرد: تنها راهکار مقابله با مشکلات تولید کربن تولید و کاشت نهال است.

رکورد گینس را در روز ولادت امام رضا (ع) خواهیم شکست

نوبخت با بیان اینکه سازمان منابع طبیعی دارای ۱۲۶ نهالستان اداری بخش جنگل و ۴۰ نهالستان در بخش بیابان است، گفت: سال گذشته با دعوت از رییس منطقه ای صلیب سرخ جهانی توانستیم به واسطه کمک از جوانان هلال احمر ۱۰۴ هزار اصله نهال را در زمان ۱۹ دقیقه و ۴۹ ثانیه بکاریم.

وی با بیان اینکه رکورد گینس امروز با کاشت ۱۱ میلیون نهال در یک روز دست ترکیه است، تاکید کرد: ما میتوانیم ۵۰ میلیون اصله نهال را با استفاده از ظرفیت بسیج و سپاه در یک روز بکاریم که در نظر داریم که این اقدام را در روز ولادت امام رضا (ع) داشته باشیم.

وی افزود: اگر ۱۰ میلیون نفر را بسیج کنیم در کمتر از یکساعت این کار انجام می شود.

آب مورد نیاز ۲ میلیارد نفر در هر سال در ایران تولید می شود

رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور اضافه کرد: یکسری از افراد به دلیل عدم آگاهی می گویند ایران کشوری در منطقه خشک و نیمه خشک است و بخش خالی لیوان را می بینند و زحمتی به خودشان نمی دهند که یک جستجو در فضای مجازی در خصوص میزان بارندگی و آب های نامتعارف داشته باشند.

وی گفت: اگر در حکمرانی آب درست کار کرده و نیازهای انسان ها را ببینیم آب مورد استفاده ۲ میلیارد نفر را هر سال در کشور داریم و این در حالی است که اگر کشور خشک و نیمه خشک هستیم ۱۱ اقلیم از ۱۳ اقلیم دنیا را داریم و اگر مدیریت درست انجام دهیم و دور کشور ما یک سدی بزنند باز هم می تونیم پیرامون امنیت غذایی مردم طوری برنامه ریی کنیم که به بهترین شکل کشور را مدیریت کنیم.

تضمین امنیت زیستی وظیفه سازمان منابع طبیعی است

نوبخت افزود: کار ما در سازمان منابع طبیعی تضمین امنیت زیستی است که حلقه اتصال بین امنیت غذایی و ملی است و ما هم خودمان اگر سبزپوش نیستیم ولی محیط کارمان سبز است.

وی گفت: ما هنوز زنده هستیم و کشور خود را دوست داریم و آرمان های این انقلاب را دوست داریم و برای حفظ این اعتقادات هنوز مسیر و در باغ شهادت باز است و بی ریا و صادقانه برای کشور خدمت می کنیم و می توانیم و ایران را سرسبز می کنیم.

۳۰۰ میلیون اصله درخت برای زراعت چوب است

رییس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به اینکه آب طرح کاشت یک میلیارد درخت به صورت دیم تامین می شود، افزود: از یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون اصله درخت برای زراعت چوب است که در اراضی شخصی کاشته می شود درحالیکه تاکنون ۵۰۰ میلیون اصله متقاضی داشته است.

وی ادامه داد: بخشی از درخت های کاشته شده نیز برای بالابردن سرانه فضای سبز توسط شهرداری ها و دهیاری ها کاشته می شود.

وی اضافه کرد: کسانی به دنبال جنگ نرم در زمینه های مختلف هستند بدانند خط و خطوطشان را بیش از آنچه که می دانند خوانده ایم و دانشگاه ها و موسسات تحقیقاتی و پژوهشکده ها و نیروهای انسانی قوی داریم که در تمام زمینه های بحرانی به بهترین شکل نسخه بپیچیم.

تشریح برنامه نت و بهینه سازی، اصول طراحی، نظام جامع نت و انرژی، قرارگاه مهارت آموزی در حوزه مهندسی کشاورزی، بهداشت در پروژه های مهندسی، نشست هم اندیشی با مدیران نت و انرژی، کارگاه های آموزشی نگهداری تاسیسات سرمایشی و گرماشی معرفی سامانه نت مکانیزه، ممیزی انرژی در ساختمان، فضای سبز و اصول نگهداری و توسعه آن، آبیاری زیرسطحی و بازدید از نیروگاه های انرژی تجدیدپذیر از جمله برنامه ها و کلاس های آموزشی در همایش سه روزه نت و بهینه سازی امکانات وتاسیسات است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha