۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۲، ۱۵:۰۶
کد خبرنگار: 1031
کد خبر: 85105272
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

بیش از ۱۲۸ هزار خانوار اصفهانی زیر پوشش فیبر نوری قرار گرفتند

اصفهان - ایرنا - مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات اصفهان گفت: تاکنون ۱۲۸ هزار و ۴۴۱ خانوار استان زیر پوشش شبکه فیبر نوری قرار گرفته‌ که از این تعداد ۳۲ هزار و ۶۱۷ خانوار به این شبکه متصل و از خدمات آن بهره‌مند شده‌اند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، جعفر مُطلب‌زاده روز دوشنبه در جلسه کنترل پروژه فیبر نوری که با حضور مدیر مخابرات منطقه اصفهان برگزار شد، افزود: در زمان خاضر تنها ۲۵ درصد از جمعیت مناطق زیر پوشش فیبر نوری استان از این فناوری استفاده می‌کنند.

وی ادامه داد: برای ترغیب سرویس گیرندگان به استفاده از فیبر نوری باید علاوه بر تلاش برای ایجاد محتوا، از تغییر کلی فناوری شبکه مسی به فیبر نوری بصورت پایلوت و بدون اخذ هزینه اضافی از سرویس گیرندگان استفاده کرد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات اصفهان افزود: اجرای طرح پایلوت جایگزینی شبکه مسی سپاهانشهر به فیبر نوری، برغم هزینه حدود پنج میلیون تومانی آن برای هر سرویس گیرنده، برای خود مشترکان بدون هزینه است.

وی با بیان‌اینکه فناوری فیبر نوری کمترین میزان نویز و تاخیر در ارتباط را دارد، سرعت دانلود اینترنت بر بستر فیبر نوری را یک گیگا بیت بر ثانیه(۱۲۸ مگابیت بر ثانیه) اعلام کرد.

مُطلب‌زاده ابراز امیدواری کرد که بزودی شاهد برقراری شبکه ارتباطی پُرسرعت و با کیفیت در دسترس مشترکان و کسب و کارهای استان باشیم.

به گزارش ایرنا، طرح جایگزینی شبکه کابل مسی با فیبر نوری در محله سپاهانشهر اصفهان با ۲۲ هزار مشترک در جلسه کنترل پروژه فیبر نوری توسط اسماعیل قربانی مدیر مخابرات منطقه اصفهان ارائه شد.

به دستور وزیر ارتباطات مقرر شده است که ۲۰ میلیون خانوار در کشور تا پایان سال ۱۴۰۴ زیر پوشش شبکه فیبر نوری قرار گیرند که اطلاعات بیشتر در باره این طرح در پایگاه اینترنتی طرح ملی فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها در دسترس عموم قرار دارد.

طرح توسعه شبکه دسترسی ثابت مبتنی بر فیبر نوری با ارائه نیم میلیون پورت فیبر نوری از برنامه سه ساله واگذاری ۲۰ میلیون پورت با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات کلید زده شده است.

اینترنت بر بستر فیبر نوری نوعی از اتصال به پهنای باند اینترنت است که تجربه سرعت به میزان یکصد مگابیت تا یک گیگابایت بر ثانیه را برای کاربران رقم می‌زند و زیرساخت اولیه برای توسعه شهر هوشمند تلقی می‌شود.

فناوری فیبر نوری سال‌هاست در کشورهای توسعه‌یافته جایگزین خطوط مسی قدیمی‌تر شده‌ است.

این طرح با اهداف ایجاد زیرساخت برای آینده، افزایش سهم اقتصاد دیجیتال، بهبود شرایط زیست‌ محیطی، بهبود کیفیت دسترسی، ایجاد خدمات جدید، کاهش ترافیک در شبکه ارتباطات سیار و افزایش کیفیت آن، اشتغالزایی، کاهش شکاف دیجیتالی و افزایش سرعت دسترسی در کشور به اجرا گذاشته شده است.

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha