هفته میراث‌فرهنگی فرصتی برای تبیین جایگاه آثار تاریخی در توسعه کرمانشاه است

کرمانشاه- ایرنا- سرپرست اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کرمانشاه گفت: هفته میراث‌ فرهنگی بهترین فرصت برای تبیین جایگاه آثار تاریخی برای مردم و مسوولان و معرفی نقش و جایگاه آن در توسعه استان است.

به‌ گزارش خبرنگار ایرنا، «داریوش فرمانی» روز یکشنبه در جلسه شورای اداری اداره‌ کل که به مناسبت آمادگی برای اجرای برنامه‌های هفته میراث‌ فرهنگی در استان برگزار شد، افزود: امیدواریم با درایت همکاران چالش‌ها و مشکلات ایام نوروز شناسایی و رفع شود که ستاد سفر هر ساله بهتر از سال‌های قبل برگزار شود.

وی با اشاره به در پیش بودن هفته میراث‌ فرهنگی گفت: باتوجه به تاکید وزارتخانه بر اهمیت بزرگداشت این هفته باید با برنامه‌ریزی مناسب هفته خوبی را در استان داشته باشیم.

سرپرست اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی کرمانشاه تاکید کرد: این هفته فرصت بسیار مناسبی است که ما نقش و اهمیت میراث‌ فرهنگی را برای مردم و مسوولین تبیین کنیم و جایگاه واقعی آن را در توسعه استان به همگان بشناسانیم.

وی اظهار داشت: متاسفانه نقش میراث‌ فرهنگی به خوبی برای مسوولان تبیین نشده و این هفته فرصتی است که ماموریت‌های ما به خوبی معرفی شود.

فرمانی افزود: مدیران شهرستان با هماهنگی با فرمانداران برنامه‌های این هفته را تدارک دیده و ملاقات با ائمه جمعه و سخنرانی در خطبه‌های نماز جمعه را برای تبیین اهداف اداره‌ کل در دستور کار قرار دهند.

سرپرست اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کرمانشاه تاکید کرد: در پایان این هفته عملکرد شهرستان‌هایی که بهتر باشد مورد تشویق قرار می‌گیرند.

او افزود: استفاده از ظرفیت سازمان‌های مردم نهاد باید به عنوان یک اولویت برای مردمی کردن برنامه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

فرمانی در بخش دیگری از سخنان خود به ضرورت معرفی برنامه‌های سال ۱۴۰۲ در شهرستان‌ها تاکید کرد و گفت: اجرای تفاهم‌نامه‌ای بین دستگاهی برای پیشبرد اهداف اداره‌ کل امسال باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

او تصریح کرد: بحث سرمایه‌گذاری اولویت اول ما است و اولویت اول مدیریت ارشد استان توسعه گردشگری است که به صورت ویژه به آن پرداخته شود.

سرپرست اداره‌ کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی کرمانشاه افزود: یکی از برنامه‌های اولویت‌دار برای اداره‌ کل پهنه‌بندی مناطق نمونه گردشگری استان است که امسال با همکاری فرمانداری‌ها باید به سرانجام برسد.

او با اشاره به در پیش بودن همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری در کشور گفت: شهرداری‌ها به‌عنوان یکی از ارکان اصلی سرمایه‌گذاری در شهرها، فرصت‌های سرمایه‌گذاری گردشگری را تدوین و برای ارایه در اختیار اداره‌ کل قرار دهند.

فرمانی در ادامه با اشاره به اهمیت سامانه رسد، تاکید کرد: تحقق اهداف اداره‌ کل در این حوزه به‌ عنوان یکی از شاخص‌های ارزیابی عملکرد مدیران شهرستان لحاظ می‌شود.

او در خاتمه به مسأله نظم و انضباط اداری و اهمیت رعایت عفاف و حجاب در محوطه‌های تاریخی اشاره کرد و گفت: همه همکاران باید دو مقوله مهم نظم و انضباط اداری و نیز نظارات بر رعایت عفاف و حجاب در محوطه‌ها و مجموعه‌های تاریخی و فرهنگی را در اولویت قرار دهند.

در این جلسه معاونین اداره‌ کل و مدیران شهرستان و پایگاه‌های میراث‌ فرهنگی برنامه‌های پیشنهادی خود را برای اجرایی شدن در این هفته ارایه کردند.

به گزارش ایرنا، وجود چهار هزار و ۲۰۰ اثر تاریخی، ۲ هزار و ۲۰۰ اثر به ثبت رسیده در فهرست آثار ملی، ۲ اثر ثبت شده جهانی و ده‌ها اثر گردشگری که هنوز به ثبت نرسیده اند، حاکی از استعداد بالای کرمانشاه در بخش گردشگری است.

بیستون و طاق بستان، معبد آناهیتا، طاق گرا، گور دخمه اسحاق وند، تکایای بیگلربیگی و معاون الملک، بوستان کوهستان، بازار سنتی، سراب های نیلوفر، هرسین، صحنه، روانسر، غار قوری قلعه، غار پراو، کاروانسراهای شاه عباسی و ماهیدشت و آبشار پیران از مهمترین آثار تاریخی و طبیعی گردشگری در استان کرمانشاه است.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت و بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مساحت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha