استاندار مرکزی: حرکت جهادی مضاعف علاج جبران عقب‌افتادگی سال‌های گذشته است

اراک - ایرنا - استاندار مرکزی گفت: حرکت جهادی مضاعف علاج جبران عقب‌افتادگی‌ سال‌های گذشته کشور است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.

به گزارش ایرنا، « فرزاد مخلص‌الائمه» روز چهارشنبه در آیین نهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج استان مرکزی در سالن غدیر این استانداری در اراک، افزود: رهبر معظم انقلاب، فرمودند علاج مشکلات کشور توجه به اقتصاد مقاومتی است و در بیانات ایشان و چارچوب نظری که پیرامون این مسئله ترسیم کردند، ۲ رکن را برای اقتصاد مقاومتی بیان کردند.

وی بیان کرد: رکن اول، اقتصاد مردمی و رکن دوم، اقتصاد دانش بنیان است، یعنی با توجه به این ۲ محور مهم می‌توان اقتصاد مقاومتی را شکل داد.

استاندار مرکزی ادامه داد: در سال‌های اخیر بویژه در بخش‌هایی که خیلی جلوتر از دولت و بروکراسی اداری تلاش و حرکت شده، این ۲ مقوله تا حد زیادی محقق شده است و تلاش‌های ارزنده‌ای صورت گرفته است.

مخلص‌الائمه اظهار کرد: نظام دیوان سالار اداری و و نظام بیمار بروکرات که یک تاریخچه‌ای با حداقل ۵۰ سال طول عمر دارد، و از زمان افزایش قابل توجه قیمت نفت در دهه ۵۰، این بیماری دیوان‌سالاری در نظام اداری کشور تزریق و هر روز فربه‌تر شده و در نهایت نتوانسته است از عهده مخارخ، وظایف و تکالیف خود برآید و توانایی ترمیم و دفع بیماری را هم ندارد.

وی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب فرمودند، نفت این سرمایه خدادادی عامل فروریختگی‌های فراوان اقتصادی، سیاسی و اجتماعی در طول تاریخ این کشور شده و هنوز هم پیامدهای منفی و آسیب‌های آن تاثیر خود را نشان می‌دهد و راهی وجود ندارد به جز اینکه نیروهای جهادی حوزه عملیات خود را بیش از پیش توسعه دهند.

استاندار مرکزی اضافه کرد: در سال گذشته در مجموعه استان مرکزی رویدادهای خوبی با کمک همه بخش‌ها از جمله خصوصی، دولتی، تعاونی و در راس آن توسط نیروهای بسیجی و جهادی شکل گرفت که تاثیراتش مشهود است.

مخلص‌الائمه یادآور شد: پایه‌های رشد تولید در استان مرکزی از سال گذشته بنیان‌گذاری شد و بسیاری از شرکت‌های پیشران که متاسفانه در دوره خصوصی‌سازی یکی پس از دیگری به خاک سیاه نشستند و فرو ریختند به تدریج روی پای خود می‌ایستند و هم‌اکنون هیچ شرکت صدقه‌بگیر از دولت در این استان وجود ندارد و آغاز دوره شکوفایی مجدد آنها است.

وی گفت: در موضوع رشد تولید باید حوزه‌های پیشران فعال شود، این حوزه مانند لوکوموتیوی است که اگر حرکت کند، ۱۰ ها و صدها واگن در حوزه اقتصاد و سایر حوزه‌ها را به حرکت در می‌آورد.

استاندار مرکزی افزود: محور دوم، تکمیل زنجیره ارزش در حوزه تولید و صنایع است و استان مرکزی برای هر ۲ موضوع مهم، برنامه دارد و کارها را شروع کرده است.

مخلص‌الائمه تاکید کرد: سال گذشته ستاد معین اقتصاد دریا در استان مرکزی فعال شد، تعداد صنایع دریا محور در این استان با وجود اینکه استان ساحلی و دریایی نیست، قابل توجه است،

وی گفت: استان مرکزی با رتیه اول در تنوع تولیدات صنعتی در کشور، ظرفیت بی‌نظیری در اقتصاد دریا دارد و برنامه راه‌اندازی یکی از بزرگترین بنادر خشک کشور در مرکز استان هدفگذاری شده که مصوبه اول آن تحت عنوان پارک لجستیک صادر شده و مطالعات آن انجام شده است.

استاندار مرکزی ادامه داد: امید است بتوان با همکاری مجموعه نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی کار به خوبی دنبال شود.

مخلص‌الائمه عنوان کرد: استان مرکزی ظرفیت‌های بی‌نظیری دارد و با اطمینان اعلام می‌شود که ظرفیت‌ها و مشکلات این استان بر مشکلات آن غلبه دارد و شایسته نیست کماکان با مسایلی مواجه باشد که برخی از آنها قدمت، ۱۰، ۱۵، ۲۰، ۵۰، ۱۰۰ ساله و بیشتر دارد.

وی گفت: یک عقب افتادگی ۱۰ ساله هم بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب وجود دارد و برای جبران آنها نیاز به یک حرکت مضاعف جهادی وجود دارد و این مسیرها با کار عادی جبران نمی‌شود.

استاندار مرکزی اضافه کرد: دولت سیزدهم دولت بدون توقف و تعطیلی است، هیچ روز تعطیلی در برنامه کاری مدیران کشور و استان مرکزی وجود ندارد.

مخلص‌الائمه یادآور شد: سال گذشته ۷۷۰ سفر شهرستانی توسط مدیران این استان برگزار شد و مسایل مختلف به صورت میدانی دنبال شد.

وی گفت: نظام اداری استان مرکزی، نظام مسئله‌محور نتیجه‌گرا است، باید مسایل با اولویت و با نگاه نظام‌وارانه بودن، مورد توجه مدیران قرار گیرد.

در پایان این آیین از منتخبان نهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج استان مرکزی با اهدای لوح و جایزه تقدیر شد.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha