علیرضا حقیقت روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه هم اکنون به لحاظ تعداد اقلام دارویی، شرایط بهتری داریم، افزود: برای برخی اقلام تزریقی که کاربرد سرپایی دارد تقاضای بیشتری صورت می گیرد چون امکان استفاده همگروه، مشابه و همچنین تست داروهای متفاوت در آنها وجود دارد.
این مسوول ادامه داد: با پیگیری های صورت گرفته، تامین داروهای مورد نیاز به شکل ویژهای از سوی سازمان غذا و دارو دنبال می شود که امیدواریم عرضه اقلام دارویی نیز روز به روز شرایط بهتری پیدا کند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان در خصوص آخرین وضعیت کمبودهای اقلام دارویی بیماران خاص یا صعب العلاج نیز گفت: در زمان حاضر مشکلی در ارتباط با بیماران خاص وجود ندارد، هر چند ممکن است بیماران در جستجوی برند خاصی باشند و به نوعی کمبود قلمداد شود.
وی با بیان اینکه در مجموع سیاست این است وقتی دارویی قابلیت تولید در کشور را دارد واردات آن به حداقل ممکن برسد، اظهار داشت: از سوی دیگر داروها با استانداردهایی اجازه تولید و مصرف پیدا می کند و حتی برای بخشی از آنها نیز استانداردهای بین المللی لحاظ می شود.
این مسوول خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه امکان عوارض جانبی داروها برای همه اقشار و گروههای تخصصی وجود دارد، هر گزارش مستندی در ارتباط با عارضه جانبی هر داروی ایرانی و خارجی وجود داشته باشد سازمان غذا و دارو این مهم را پیگیری می کند تا داروی بی کیفیتی تولید نشود.
نظر شما