به گزارش ایرنا ، طاهر شریف پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۱ حدود ۹۷۰ میلیارد تومان بوده این درحالی است که در سال ۱۳۹۹ تنها حدود ۴۷۷ میلیارد تومان بوده که این تفاوت فاصله یعنی جهش و رشد ۱۰۳ درصدی بخوبی حاکی از تلاش های مستمر نماینده عالی دولت در استان طی یکسال گذشته تاکنون دارد.
به گفته شریف پور در سال ۱۳۹۹، تنها ۲۲ درصد از این تخصیص نقد بود و مابقی به صورت اسناد خزانه در اختیار استان قرار گرفته بود اما در سال ۱۴۰۱، مبلغ ۹۱۳ میلیارد آن نقد و مابقی یعنی ۵۷ میلیارد تومان اسناد خزانه بود.
وی افزود: حتی در آخرین لحظات سال ۱۴۰۱، با تلاش استاندار کهگیلویه و بویراحمد، اعتبار ۶۰ میلیارد تومانی از تخصیص های استان به پول نقد تبدیل شد.
مدیرکل اقتصاد و دارایی کهگیلویه و بویراحمد به اعتبارات هزینهای، تصریح کرد: این اعتبارات در سال ۱۴۰۱، نسبت به سال ۱۳۹۹، حدود ۸۵ درصد رشد داشته است.
شریف پور تاکید کرد: یکی از مهمترین شاخصهای اقتصادی هر استان نرخ بیکاری است که میانگین نرخ بیکاری کهگیلویه و بویراحمد برای نخستین بار از نرخ بیکاری کشوری کمتر شده است.
وی عنوان کرد: نرخ بیکاری کهگیلویه و بویراحمد سال ۱۳۹۹ رتبه ۲۰ کشور، سال ۱۴۰۰، رتبه ۱۵ و سال ۱۴۰۱ رتبه ۱۴ کشوری بوده است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی کهگیلویه و بویراحمد ابراز کرد: نرخ بیکاری کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۱، حدود ۸.۳ درصد بوده است.
شریف پور با اشاره به رشد درآمدهای استان، گفت: درآمدهای کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۳۹۹، از رشد ۱۴۳ درصدی برخوردار بوده است.
وی ادامه داد: در حالی که در سال ۱۳۹۹، درآمدهای استان ۵۳۵ میلیارد بود، اما در سال ۱۴۰۱، با رشد ۱۴۳ درصدی به یک هزار و ۲۵۵ میلیارد تومان افزایش یافته است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در سال ۱۳۹۹، حدود ۹۰ درصد از این درآمدها، درآمدهای مالیاتی و ۱۰ درصد سایر بوده اما در سال ۱۴۰۱، حدود ۸۲ درصد درآمد مالیاتی و حدود ۱۸ درصد نیز درآمد سایر شد.
شریف پور در خصوص عملکرد درآمدها، اضافه کرد: عملکرد درآمدها در ۱۲ ماهه ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، حدود ۸۰ درصد رشد داشته است.
وی تاکید کرد: همچنین عملکرد درآمدهای مالیاتی در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، رشدی ۷۵ درصدی داشته و عملکرد سایر درآمدها در ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰، حدود ۳۳۶ درصد رشد داشته است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی کهگیلویه و بویراحمد یکی از چالشهای حال حاضر استان را کمبود منابع بانکی عنوان کرد و ادامه داد: در نشستی که اخیرا با استاندار استان برگزار شده مشکلات موجوداحصا شدند و با پیگیری از طریق بانک مرکزی و وزارت اقتصاد دنبال رفع آن هستیم.
وی بیان کرد: همانطور که استاندار استان توانست اعتبارات عمرانی استان را افزایش دهد، قطعاً در آینده نزدیک این چالش بزرگ نیز برطرف خواهد شد.
شریف پور با اشاره به فروش اموال مازاد، گفت: از ۳۲ میلیارد تومان از مازاد دستگاهها در کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۱ به فروش رفته که ۲۸ میلیارد تومان آن مربوط به سازمان جهاد کشاورزی است و به همین دلیل عملکرد ریاست این سازمان قابل تقدیر است.
مدیرکل اقتصاد و دارایی کهگیلویه و بویراحمد در خصوص تسهیلات تبصره ۱۸، افزود: برای سال ۱۴۰۱ حدود ۴۰۰ میلیارد تومان سهمیه استان در تهسیلات تبصره ۱۸ در نظر گرفته شده است که به زودی اولین جلسه آن با حضور معاون اقتصادی استاندار برگزار می شود.
نظر شما