۲۴ فروردین ۱۴۰۲، ۲۲:۴۵
کد خبر: 85081975
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

آیین های سومین شب قدر در بارگاه خواهر خورشید هشتم برگزار شد

یاسوج - ایرنا - آیین های سومین شب قدر همزمان با بیست و سوم رمضان پنجشنبه شب بیست و چهارم فروردین در بارگاه نورانی حضرت بی بی حکیمه (س) خواهر خورشید هشتم در شهرستان گچساران برگزار شد.

به گزارش ایرنا، این آیین با قرائت دعای پرفیض جوشن کبیر آغاز شد و شرکت کنندگان با زمزمه اسماء ذات اقدس الهی از پیشگاه خالق بی‌همتا خواستند تا به برکت این شب مبارک، قلم عفو بر گناهان آنان بکشد.

در آخرین شب قدر شماری از شهروندان خداجو در صحن با صفای حضرت بی بی حکیمه (س) گردهم آمدند تا با نوای " الغوث، الغوث خلصنا من النار یا رب و الهی العفو" از چشمه جوشان رحمت الهی بهره‌ای ببرند.

در این آیین مومنان خداجو، زائران و مجاوران آستانه حضرت بی بی حکیمه (س) با بر سر گرفتن قرآن و نوای مناجات و دعا به درگاه الهی طلب عفو و بخشایش کردند و بهترین سرنوشت را از درگاهش طلب کردند.

حال و هوای حرم بی بی حکیمه (س) در سومین شب قدر

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران با اشاره به اینکه تعطیلات نوروز امسال بارگاه نورانی حضرت بی بی حکیمه (س) میزبان بیش از ۸۰ هزار زائر بود گفت: شمار زیادی از مردم خداجو شامل مجاوران و گردشگران مذهبی این مکان مقدس را برای احیا انتخاب کرده اند.

آیین های سومین شب قدر در بارگاه خواهر خورشید هشتم برگزار شد

اله کس نجیبی فر بیان کرد: برگزاری نمازهای جماعت در سه وعده روزانه، محافل قرآنی، دعا و مناجات و سخنرانی مذهبی از جمله خدمات فرهنگی بقعه متبرکه حضرت بی بی حکیمه (س) در ماه رمضان و به ویژه شب های قدر است.

بقعه متبرکه بی بی حکیمه (س) از گذشته تاکنون

آستانه نورانی حضرت بی بی حکیمه (س) دختر باب‌الحوائج امام موسی کاظم(ع) و خواهر پیشوای هشتم شیعیان، امام رضا(ع) از سده‌های پیشین تاکنون کانون معرفت زائرانی از سرتاسر کشور، کشورهای حوزه خلیج فارس و شیعه نشین از جمله کویت، قطر، بحرین، امارات و دیگر کشورهای عربی از قبیل لبنان، عراق، سوریه و عربستان است.

بارگاه نورانی حضرت بی‌بی حکیمه(س) در حد فاصل بندر گناوه و شهر دوگنبدان، در فضایی تقریباً دایره شکل، بنا شده است این آستانه در دل غاری کوهستانی و منطقه ای سختگذر، میعادگاه دلدادگانی است که در عمق دریای معرفت، غرق شناخت و اندیشه می‌شوند.

شکل این مکان مقدس با حفظ نمای طبیعی آن سنگ تراشی شده و با علم معماری نوین، مستحکم و زبره کاری سیمانی شده است، در جوار این مکان روحانی آرامگاه دیگری قرار گرفته است که بر اساس روایات معتبر محلی متعلق به بی‌بی گل‌خاتون(س) کنیز با وفا و نجیب بی‌بی حکیمه(س) می‌باشد.

حال و هوای دیگر بقاع متبرکه گچساران

رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران گفت: ۴۵ بقعه متبرکه در این شهرستان وجود دارد که این مکان های مقدس در شب های قدر میزبان مومنان خداجو هستند.

آیین های سومین شب قدر در بارگاه خواهر خورشید هشتم برگزار شد

وی ابراز کرد: مهمانسرا، زائر سرا و پارکینگ های بقاع متبرکه امامزادگان به صورت رایگان در اختیار مهمانان قرار داده شده است.

نجیبی فر از همکاری فرمانداری و سایر دستگاه های خدمات رسان در ارائه خدمات به زائران بقاع متبرکه در این شهرستان قدردانی کرد.

شهرستان ۱۲۶ هزار نفری گچساران در جنوب غربی کهگیلویه و بویراحمد قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha