حمیدرضا خان محمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود: از مجموع ۵۲۰ ملک مازاد آموزش و پرورش در نقاط مختلف کشور، ۷۰ ملک در مرحله ارزشافزایی وارد شد.
وی با بیان اینکه اموال هبهای، خیرساز و وقفی مشمول اجرای طرح مولدسازی نیست، ادامه داد: در شناسایی اموال مازاد آموزش و پرورش با اهتمام ویژه مراقبت میشود املاک خیرساز، هبهای و قفی در ردیف فروش قرار نگیرند.
وی افزود: سازمان خصوصی سازی متولی کار مولدسازی است و به محض فروش اموال مازاد هر استان، ۱۰۰ درصد منابع در اختیار همان استان مورد نظر قرار میگیرد تا با اولویت در تکمیل طرحهای نیمهتمام خیری هزینه شود.
خان محمدی تصریح کرد: مولدسازی مدارس و املاک مازاد آموزش و پرورش موجب ایجاد ارزش افزوده است و در نهایت، به سود نظام تعلیم و تربیت و دانش آموزان همان منطقه است.
پیشبینی پنج میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی برای نوسازی مدارس
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: تخصیص پنج میلیارد دلار از صندوق ارزی برای مقاوم سازی و نوسازی مدارس در برنامه هفتم در دست برنامهریزی است.
وی با بیان اینکه شهرهای بزرگ استان سمنان مشکل فضای آموزشی دارند، افزود: تقویت اعتبارات مدنظر است و در برنامهریزی بودجه ۱۴۰۲ سهم استان سمنان قابل قبول خواهد بود.
وی بیان کرد: سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ظرفیت نوسازی سالانه ۱۵ هزار کلاس درس دارد و با مشارکت خیران این ظرفیت تا ۳۰ هزار کلاس درس افزایش خواهد یافت.
رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: نوسازی و مقاوم سازی مدارس از اولویتهای دولت سیزدهم است که با اهتمام ویژه پیگیری میشود.
حضور در گلزار شهدای گمنام، دیدار با استاندار، دیدار با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، دیدار با خیران مدرسهساز، دیدار با خانواده شهید عباس دانشگر، بازدید از طرحهای آموزشی، ورزشی و پرورشی، بخشی از برنامههای سفر یک روزه رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس به استان سمنان است.
استان سمنان حدود ۱۳۰ هزار دانش آموز در یکهزار واحد آموزشی دارد.
نظر شما