اله کس نجیبی فرد روز دوشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا افزود: این شهروند به نام محمدزمان حاجتی یک قطعه زمین به متراژ ۲۵۱ متر مربع به موقعیت تجاری را به منظور احداث مجتمع تجاری مذهبی در ورودی کوی رادک شهر دوگنبدان اهدا کرده است.
وی بیان کرد: این نخستین وقف شهرستان گچساران در سال جدید است.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران تصریح کرد: آخرین وقف سال گذشته نیز در بهمن سال ۱۴۰۱ ثبت شده بود.
نجیبی فرد تاکید کرد: آخرین وقف سال گذشته زمینی به مساحت ۷۰۰ متر مربع در روستای اسلام آباد از توابع دهستان لیشتر بوده که به منظور ساخت مجتمع تجاری و مذهبی ثبت شده است.
وی با اشاره به اینکه زمین مذکور در نزدیک جاده ترانزیتی و دارای موقعیت خوبی برای ساخت مجتمع تجاری و مذهبی است ارزش این وقف را یک میلیارد تومان برآورد کرد.
رییس اداره اوقاف و امور خیریه گچساران گفت: از پیش از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون ۲۰ موقوفه منفعتی در این شهرستان ثبت شده است.
مردم گچساران در سنت پسندیده وقف در کهگیلویه و بویراحمد پیشتاز هستند به طوری که حدود نیمی از وقف های منفعتی استان از سوی مردم این شهرستان اهدا شده است.
وی تاکید کرد:نخستین موقوفه گچساران سالها قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از سوی زنده یاد حاج درویش کائیدان وقف شد.
نجیبی فرد گفت:زنده یاد حاج بابا بشارت پدر سه شهید نیز یکی از نخستین واقفان گچساران پس از پیروزی انقلاب اسلامی بوده است که پنج رقبه تجاری در خیابان شهید بشارت شهر دوگنبدان وقف کرده است.
رئیس اداره اوقاف وامور خیریه گچساران اظهار داشت:مسجد شهیدان شهر دوگنبدان با ۳۲ موقوفه تجاری، مسجد صاحب الزمان (عج) ۱۶ رقبه و امام صادق (ع) ۱۳ رقبه تجاری از بزرگترین موقوفه های درآمدزای گچساران هستند.
نجیبی فرد با اشاره به اینکه این اداره تنها مجری نیت واقفان است ابراز کرد:وقف به عنوان اقدام عام المنفعه در تمام کشورهای دنیا مرسوم است.
وی افزود: درآمد حاصل از موقوفهها در راستای نیت واقف هزینه شده و نمیتوان کوچکترین تغییر و یا دخل و تصرفی در این زمینه ایجاد کرد.
رئیس اداره اوقاف وامور خیریه گچساران خاطرنشان کرد: این اداره به عنوان متولی اصلی مدیریت و احیای موقوفهها به دنبال تعامل با دیگر دستگاههای اجرایی شهرستان برای بهره وری از فرهنگ وقف در رفع مشکلات اجتماعی است.
نظر شما