به گزارش ایرنا، سید علی احمدزاده زوز پنجشنبه به همراه سرپرست معاونت امور عمرانی استانداری و مدیران استان با هدف بازدید از روند ساخت طرح نهضت ملی مسکن به شهرستان گچساران سفر کرده با حضور در پارک بوستان شهدای گمنام نفت به مقام والای شهدا ادای احترام کرد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد، از دریاچه مصنوعی شهدای نفت که ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد بازدید کرد و ادامه داد: تاکنون ۲۰ میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده و ۷۰ میلیارد تومان دیگر برای تکمیل پروژه نیاز است که در اختیار شهرداری گچساران قرار گیرد.
وی در ادامه از سایت ۲۸۸ واحدی طرح نهضت ملی مسکن با ۶۵ درصد پیشرفت، سایت ۱۲۵ واحدی و سایت ۷۰۴ واحدی پازنان که عملیات احداث آن سال ۱۴۰۱ آغاز شد بازدید کرد.
احمدزاده در ابتدای این بازدید توصیهای برای مدیران حوزه راه و شهرسازی داشت و افزود: مدیران راه و شهرسازی و بنیاد مسکن در همه حوزهها از جمله طرح نهضت ملی مسکن حساس باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به مشکل آب و برقی که برخی از سایتها با آن مواجه هستند، گفت: مشکل آب و برق دو سایتها حل شده و یک مورد باقیمانده تا فردا ظهر حل میشود.
وی با بیان اینکه سایتهای طرح نهضت ملی در دو تا چهار طبقه در حال احداث است، بیان کرد: سایت مربوط به بنیاد مسکن است که در مرحله پایانی کار است و قرار شده تا پایان شهریور تحویل متقاضیان شود.
احمدزاده بیان کرد: زمان ۲۴ ماهه برای اتمام سایر سایتها پیشبینی شد که با بنیاد مسکن به توافق رسیدیم این زمان به ۱۸ ماه کاهش پیدا کند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خبر خوبی هم برای گچسارانیها داشت و ادامه داد: با توجه به اینکه در این شهرستان مشکل تامین زمین وجود ندارد تکلیف شد تمام ساخت و سازها به صورت طبقاتی انجام نشود و منازل ویلایی که سیاست دولت است احداث و در اختیار مردم خصوصا زوجهای جوان قرار گیرد.
وی بر نظارت بیشتر راه و شهرسازی و بنیاد مسکن و فرمانداری گچساران بر روند ساخت طرح نهضت ملی مسکن در این شهرستان تاکید کرد و گفت: متاسفانه مشکل معارض مانع از آغاز عملیات احداث در زمان تعیین شده بود اما با همکاری دادگستری مشکل رفع شد و در حال حاضر مانعی برای ادامه کار نیست.
احمدزاده در خصوص تامین سیمان این واحدها، عنوان کرد: پیمانکارانی را که مستقیما سیمان خود را از کارخانجات استان تامین کنند حمایت میکنیم.
وی عنوان کرد: برای شن و ماسهها هم تدبیری اندیشیده شده که یک واحد توانا که بتواند تعدادی سنگشکن ایجاد و مشکل دولت در زمینه مصالح را حل کند مستقر شود.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: بقیه واحدهای تولیدی شن و ماسه پای کار هستند اما چون امکان نظارت مستقیم تعزیراتی بر آنها وجود ندارد قیمت تمام شده افزایش دارد.
احمد زاده ابراز کرد: طبق رای دیوان عدالت اداری، اتحادیهها مرجع قیمتگذاری شن و ماسه در سراسر کشور هستند و با نظر اتحادیهها هم قیمتها غیرمتعارف افزایش پیدا کرد که به این موضوع اعتراض کردیم.
وی ادامه داد: از وزارت صمت خواستیم در زمینه تعیین قیمت شن و ماسه توسط اتحادیهها تجدید نظر شود و به سازمانهای صمت استانها واگذار شود.
نظر شما