به گزارش ایرنا، دکتر علی قاسم زاده روز چهارشنبه در پنجمین همایش ملی آموزش زبان فارسی که در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) برگزار شد،افزود: علاوه بر این تعداد تاکنون ۱۰ هزار دانشجوی خارجی نیز در رشته های مختلف از این دانشگاه فارغ التحصیل شده اند.
وی، یکی از اصلی ترین ماموریتهای اصلی این دانشگاه را گسترش قلمرو زبان فارسی دانست و گفت: این همایش با هدف آسیبشناسی روشها و رویکردهای آموزش زبان فارسی و بهرهمندی از آخرین تجربیات علمی حوزه آموزش زبان فارسی در حال برگزاری است.
این مسوول دانشگاهی برمرجعیت مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه در کشور اشاره کرد و افزود: برای گسترش این مرجعیت و اعتبار و همچنین افزایش ارتباطات در کشورهای مختلف تلاش خواهیم کرد و با پیگیری های انجام شده در این زمینه اتفاقات خوبی در آینده رخ خواهد داد.
قاسم زاده گفت: استفاده از فناوری های جدید و شیوههای نوین آموزشی برای تدریس و آموزش زبان فارسی ضروری است و در مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) در این راستا اقدامات خوبی صورت گرفته که تداوم خواهد داشت.
زبان فارسی در جغرافیای سیاسی ۲۰ کشور دنیا جای دارد
علیرضا دلخوش معاون همکاری های فرهنگی و سمن های معاونت مرکز دیپلماسی عمومی وزارت خارجه نیز در این همایش گفت: زبان فارسی در جغرافیای سیاسی ۲۰ کشور جا دارد و لازم است تاریخ نگاران زبان فارسی بدانند رویکردهای جدیدی در سند فرهنگی بعضی از کشورها از جمله هند، ارمنستان و بلغارستان برای آموزش دانش آموزان تعیین شده اما در آنها آموزش فارس چندان جای نگرفته است.
وی خاطرنشان کرد: برای گسترش زبان فارسی جهانی باید تاریخ و فرهنگ دوباره بازخوانی و تبدیل به علم روز شود.
این مسوول گفت: آموزش زبان فارسی یک امر تخصصی و دانشگاهی است و دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) از اولین دانشگاه هایی است که یک مرکز تخصصی در این امر تاسیس کرد و می بینیم که هم موفق عمل کرده و هم جایگاه خوبی دارد و باید تقویت شود.
وی با بیان اینکه این روزها بسیاری از افراد به واسطه فیلم و موسیقی به زبان کره ای علاقه مند شده اند،اظهار کرد: در این حوزه باید بیشتر کار کنیم و از از ظرفیت های حوزه فرهنگ و هنر باید برای گسترش زبان فارسی استفاده کنیم.
نظر شما