به گزارش خبرنگار ایرنا، این مجتمع در قالب ۲۷ باب واحد تجاری با اعتباری بالغ بر ۵۵ میلیارد ریال از محل در آمدهای موقوفات در زمینی به مساحت حدود ۵۳۰ متر در ۲ مرحله به مدت یک سال قرار است احداث شود.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در این آیین گفت : امروز با توجه به محدودیت های اعتبارات دولتی و پایین آمدن سطح در آمدی موقوفات نمی توان طرح های نیمه تمام این نهاد مقدس نظام جمهوری اسلامی را به سرانجام رساند و از طرفی هم تا کی باید برای کمک به خیران پناه برد و بنابراین یکی از راهبردهای سازمان اوقاف و امور خیر سرمایه گذاری به عبارتی مولد سازی و پیمودن در مسیر اقتصادی مبتنی بر دانش بنیان است.
حجت الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی افزود : امروز حدود ۱۲۷ طرح موقفه در حال اجرا در این استان داریم که متاسفانه به علت محدودیت های اعتباری و کاهش درآمد موفق به سرانجام این طرح های نیمه تمام نشده ایم که برخی از آن ها بیست سال از آغاز اجرای آن گذشته است.
وی بیان داشت : این امامزاده جزو امامزاده های شاخص استان است متاسفانه سال ها از زمان بازسازی و مرمت آن سپری شده و هرچند حمایت های برخی از خیران برای ساخت این مجموعه مذهبی جای تقدیر دارد اما اکنون با اعتبارات موجود حتی در پرداخت حقوق خادمان این مکان مقدس مشکل داریم و امیدوارم با اجرای کامل این طرح این نگرانی ها یکی پس از دیگری برطرف شود.
امام جمعه نوشهر گفت : فراهم سازی امکانات و تجهیزات برای چنین مکان های مقدس به منظور ارایه خدمات مطلوب به مسافراوان و زائران از راه های دور و نزدیک امر بسیار ضروری است و این شهرستان به لحاظ گردشگرپذیری و ورود چشمگیر مسافران و گردشگران به منطقه و این مکان های مذهبی متاسفانه از داشتن یک روحانی و مکانی برای برگزاری نمازجماعت بی بهره است.
حجت الاسلام محمود مشایخ تاکید کرد : ساخت این واحدهای تجاری سبب پنهان شدن نما و جذابیت این امامزاده نشود چرا که یکی از توصیه های مقام معظم رهبری تبدیل امامزادگان به قطب فرهنگی و گردشگری اسلامی است و امیدوارم بان این سبک و سیاق ساخته شود.
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت هم گفت : امروز یکی از دغدغه های این نهاد انقلابی با داشتن ۴۹۵ مسجد، ۹۶ امامزاده، ۴۹۹ موقفه و بیش از سه هزار رقبه کمبود نیروی انسانی، اعتبار و تجهیزات است و مسوولان باید این مجموعه را دریابند.
رشید رضا پور افزود : ضمن آنکه تعداد زیادی از بناهای مذهبی از جمله مسجدها و امامزاده ها در آستانه تخریب و برای مرمت و بازسازی این مکان ها نیاز به اعتبارات قابل توجه است درحالی اعتباری که از محل تملک و دارایی شهرستان برای این بخش داده می شود حدود ۲ میلیارد ریال است که حدود ۵۰۰ میلیون ریال آن جذب شده است امیدوارم با تغییر رویکرد سازمان اوقاف و امور خیریه در بخش مولد سازی و سمت و سوی اقتصادی مبتنی بر دانش بنیان این نارسایی ها و مشکلات حل شود.
نوشهر با برخورداری از سه نقطه شهری، ۱۲۰ نقطه روستایی و دست کم ۱۴۰ هزار نفر جمعیت در غرب مازندران قرار دارد.
نظر شما