به گزارش ایرنا، عباس مهاجر روز چهارشنبه در حاشیه مراسم پایانی دومین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور که در سالن دانشکده فنی و حرفه ای شهرستان میناب برگزار شد، اظهار کرد: رساندن تئاتر درسی به تمام مدارس ابتدایی و کلاس های درس کشور از اهدافی که با جدیت دنبال می شود و گام بعدی بین المللی کردن این طرح ملی است.
وی ابراز کرد: بیش از ۶ هزار اثر به دبیرخانه دومین جشنواره ملی تئاتر درسی رسید که ۲۵ اثر به مرحله نهایی کشوری رسید و شاهد نمایش این آثار از ۲۴ اتا ۲۶ بهمن ماه سالجاری بودیم.
مدیرکل فرهنگی و هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش وپرورش اظهار کرد: در دهم اسفندماه سالجاری نیز در بیش از ۲۲۰ شهر کشور، کاروان شادمانه برگزارمی شود و در روز تئاتر نیز برای تئاتر درسی، برنامه ویژه ای دیده شده است.
نقش هنر در ماندگاری آموزش دانش آموزان تاثیرگذار است
نماینده مردم شرق هرمزگان در مجلس شورای اسلامی گفت: استفاده از قالب و ابزار هنر در تعمیق و ماندگاری آموزش دانش آموزان نقش بسزایی را ایفا می کند.
حسین رییسی افزود: عرصه مفاهیم با استفاده از هنر هم مخاطب را جذب می کند و هم مفاهیم را ماندگار می سازد و این هنر است که می تواند ذهنها را جذب و افکار را به سمت خودش جذب کند.
به گفته رییسی، میناب از دیرباز اهل هنر و پایگاه ادب و فرهنگ بوده است و هنر آیینی این شهرستان حاصل چندین نسل می باشد و جشنواره ملی طرح ملی تئاتر درسی نیز یک فرهنگی مینابی مبتکر آن بوده است.
رتبه نخست دومین جشنواره ملی تئاتر درسی به البرز رسید
با رای هیات داوران دومین جشنواره ملی تئاتر درسی، دانش آموزان استان البرز با اثر "سرزمین اعدا " توانست تندیس برتر جشنواره را کسب کند و رتبه دوم و سوم آن نیز به هرمزگان تعلق گرفت.
داریوش فدویان دبیر اجرایی دومین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور گفت: نمایش" سرزمین اعداد" از البرز با رای هیأت داوران اثر برتر معرفی شد و نمایش "ماجرای کتاب ها از شهرستان میناب و نمایش " گجد و چرکولک" از بندرعباس به رتبه دوم مشترک دست پیدا کردند و همچنین رتبه سوم مشترک به نمایش های " یک فکر جذاب " از میناب، "در دریای دری" از اصفهان و " پاسبانان نترس" از خوزستان رسید.
به گفته فدویان، رتبه اول بازیگری دختران به نازنین زهرا احمدی در نمایش پاسبانان نترس از خوزستان رسید و امیر مهدی حیدری نیز با ایفای نقش در نمایش " عبور از خوان هفتم " از شهرستان های تهران حائز تندیس برترین بازیگر پسر جشنواره را از آن خود کرد و در این بخش، سید امیر جلیلیان با بازی در نمایش " گجد وچرکولک" از بندرعباس رتبه دوم مشترک را کسب کرد.
دبیر اجرایی دومین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور ادامه داد: رتبه اول کارگردانی نیز به نمایش " یک فکر جذاب " از میناب رسید و رتبه دوم کارگردانی نیز با آثار " گجد و چرکولک" از بندرعباس و " ماجرای کتاب ها" از میناب رسید.
فدویان اضافه کرد: در بخش نویسندگی نیز رتبه برتر به نمایش "سرزمین اعداد" از البرز رسید و بندرعباس با نمایش " گجد و چرکولک " رتبه دوم را بدست آورد.
این مسوول گفت: رتبه اول طراحی لباس به نمایش " دریا نعمت خداوندی" از اردبیل رسید و استان قم رتبه اول طراحی صحنه را بدست آورد و خوزستان با نمایش " شجاعت یا حماقت" توانست رتبه برتر موسیقی و نور را از آن خود کرد.
دبیر اجرایی دومین جشنواره ملی تئاتر درسی کشور ادامه داد: رتبه برتر بخش گریم نیز به " ریاضی با طعم پیتزا" از زنجان رسید و یاسمین زهرا حسینی از میناب، فاطمه زهرا سالاری از رودان و تبسم ملاحی از میناب نیز برگزیده بازیگری شدند.، دانش آموزان استان البرز با اثر " سرزمین اعدا " توانست تندیس برتر جشنواره را کسب کند و رتبه دوم و سوم به هرمزگان رسید.
بیش از ۶ هزار اثر به دبیرخانه دومین جشنواره ملی تئاتر درسی در میناب ارسال شد که در نهایت ۲۵ اثر به مرحله نهائی جشنواره راه پیدا کردند.